Korunk egyik legmeghatározóbb, legnagyobb múlttal rendelkező sportszergyártója.

A Mizuno Company-t 1906-ban Rihachi és Rizo Mizuno testvérek alapították Osakában, Japánban.Mizuno

Rendezés:

Mizuno, szürke futó övtáska J3GD201405

Raktáron
7.990 Ft 6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
-1.500 Ft

A Mizuno Company-t 1906-ban Rihachi és Rizo Mizuno testvérek alapították Osakában, Japánban. Az első években a vállalat baseball egyenruhákat, baseball kesztyűket és cipőket gyártott, ezáltal a baseball ma Japán egyik legnépszerűbb sportágává vált. Mizuno 1928-ban kezdte el gyártani a tüskés cipőket, és érdekes módon a manapság ismert Mizuno logót "RunBird" néven ismerik. Ma a Mizuno a futástól a rögbiig sokféle sportfelszerelést gyárt, és az összes Mizuno terméket széles körben a legmagasabb minőségűnek tartják.

A Mizuno Sportfelszerelés kollekció célja, hogy egyesítse a márka japán örökségét, és elkötelezettségét az állandó fejlesztés, a modern stílus érzékkel, amely a minőségről beszél. Mindezt a jobbnál jobb alapanyagok és legkifinomultabb technika révén.

Büszkék vagyunk történelmünkre és ezzel szorosan kapcsolódó  japán identitásunkra, ami elkötelezettségünket a lehető legjobb futócipők, futóruhák és egyéb sportfelszerelések  gyártására ösztökél minket a tisztesség, és tisztelet betartásával.

A Mizuno igazi, tradicionális sportmárka, ami a sportoló emberekre koncentrál a divat helyett. Ez már alaphelyzetben bizalmat ébreszt azokban, akik kifejezetten sportcélokra keresnek ruházatot, de az interneten olvasható vélemények szerint is kiváló választás egy Mizuno futócipő, vagy futóruha.

Mizuno futócipői között többféle típus is megtalálható, így vásárolhatunk terepre, aszfaltra, vagy pályára való futócipőt is a márka kínálatából. Ami az árkategóriát illeti, a Mizuno futócipői nagyjából a skála felső harmadában helyezkednek el, ha leszámítjuk azokat a futócipőként kínált, valójában utcai cipőket, amik más márkáknál az tízezer forintos kategóriába tartoznak. Ez az árszint azonban felső kategóriás minőséget takar, tehát, ha kiváló ár-érték arányú futócipőt szeretnénk vásárolni, a Mizuno kiváló választás!

Amennyiben Ön is szeretne olyan lábbelit, vagy sportruházati terméket, amelyben biztosan nem lesz probléma lefutni egy félmaratont vagy maratont, válasszon egyet a Mizuno termékei közül! Tekintse meg kínálatunkat, válasszon, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!