inov-8 Road-X-Treme versenycipő 220

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Neutrális futócipő félmaratonig az igazán gyorslábú futóknak! Kiváló triatlonos versenycipő!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db
inov-8 Road-X-Treme versenycipő 220
43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

futócipő típusa
utcai futás, triatlon
kollekció
uniszex
tömeg
220 g

lábfej szélesség:  széles lábfejre

stabilitás
neutrális lábra

talp típusa: Road XTreme sticky fusion

sarokemelés (drop)
4 mm

Egy nyíl magasságú sarok a talajjal való érintkezés káros hatásainak csillapítására A középtalp párnázottsága különböző fokozatokra van beállítva, hogy a sarokra ható káros rezgések minél kevésbé károsítsák az csontvázat és ízületeket. Mivel ez a cipő rövidtávú versenycipő kifejezetten könnyű kivitelben, ezért a párnázottsági és csillapító hatása kisebb. Ennek oka a terepen való futáskor a homokos, sóderes vagy füves talaj lényegesen rugalmasabb mint a köves vagy beton talaj. A terepi futáskor pedig az alacsony sarok lényegesen nagyobb stabilitást ad a talajra érkezéskor mint a nagy csillapítású de magas sarok. Ezek alapján a terepi futáskor fontosabb szempont a talajfogás stabilitása mint a rugalmas talajfogás érkezésekor keletkező kisebb mértékű káros rezgések elnyelése.

A külső és belső talp között található a maximális teljesítmény és erőátadás érdekében, minden lépésnél a talajra érkezés energiáját a Fascia band mint egy megfeszített íj az előrehaladásnak továbbadja - ezzel segítve a talajról elrugaszkodást.

Széles lábfejre illeszkedő cipő. Az orrésznél nagyobb hely jut a lábujjaknak, így azoknak sem kell lemondani a kényelmes cipőről, akiknek széles a lábfeje.

Szintetikus gumi és EVA talp.

Márka inov8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!