Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Futócipők aszfaltra, terpere és outdoor tevékenységre

Speciális lábbelik, melyek mindig az alkalmazott területre való felhasználásra lettek kifejlesztve. Ennél fogva megkülönböztetünk aszfaltra , terepre, pályaatlétikára tervezett futócipőkre. Védik a lábat a külső sérülésektől, segítik a különböző felületeken a tapadási és kapaszkodási együtthatókat, valamint támogatják a teljesítményt.
Rendezés:
Nézet:
Külső raktáron
33.584 Ft (26.444 Ft + ÁFA)
Külső raktáron
33.584 Ft (26.444 Ft + ÁFA)

A futócipők speciális lábbelik, melyek mindig az alkalmazott területre való felhasználásra lettek kifejlesztve. Ennél fogva megkülönböztetünk aszfaltra , terepre, pályaatlétikára tervezett futócipőkre. Védik a lábat a külső sérülésektől, segítik a különböző felületeken a tapadási és kapaszkodási együtthatókat, valamint támogatják a teljesítményt.

Futócipőnk  választékában aszfaltra, terepre és outdoor tevékenységre, pl. kirándulásra kínálunk alternatívákat. Fontos, hogy tevékenységünkhöz mindig megfelelőt futócipőt válasszunk, így nem érhet minket meglepetés. Aszfaltfutócipő esetében a csillapítás, terepfutócipő esetében a vonóképesség, és outdoor cipők, hosszabb túrák miatt a kényelem tekintetében.

A futócipő egy magasabb igénybevételre tervezett lábbeli, mely bírja a forró aszfaltot, a napokig tartó szakadó esőt, a havat és fagyot is.

A futócipő ott van velünk a legrosszabb talajon, a legrosszabb időjárási körülmények között, és a legnagyobb iramot diktáló futóversenyeken is. Ennél fogva, ami csekélyebb igénybevételt jelent pl. séta, túra, gyaloglás, mindenképpen élvezhetjük a futócipők adta maximális kényelmet, csillapítást és támogatást.

Telefon:+36307122842
E-mail:org@futashoz.hu

Elérhetõségek