Cool Hűsítő kendő CMAX001

Átlagos értékelés: Nem értékelt

A COOL HŰSÍTŐKENDŐK hatékonyan hűsítenek bármilyen forró környezetben.

Ajánljuk még a Cool hűsítő törölközőt is! Katt IDE!

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Szín
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!
Cool Hűsítő kendő CMAX001
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!

Leírás és Paraméterek

Saját tapasztalat:

Tíz perces vízben való áztatás után a víztároló mikroszemcsék többszörösen szívják magukba a vizet, amit csak hű hatására párolgás útján engednek ki magukból. Amikor több pl. egy hosszabb edzésen, vagy versenyen pl. 12 órán keresztül vagyok kénytelen nagy melegben, vagy a napon futni, akkor elengedhetetlen segítség, mert sokkal komfortosabban érzem magam. Nem tűnik úgy, hogy meg akar főni a fejem. Ez viszont kihatással van a teljesítményemre is. Egyébként annyira megkedveltem, hogy civilben is viselni szoktam. Hála a nagy színválasztéknak sokféle pólómhoz felvehetem ( Horváth Jenő ultrafutó)

Cool Hűsítő kendő

  • Sport, túrázás, biciklizés, kikapcsolódás, de akár a munka is az egészséges életvitelhez hozzátartozik. hűsítőkendő.
  • Utazás, kikapcsolódás: frissítő, hűsítő hatást biztosít a hosszabb utazások során, a szabadban eltöltött kikapcsolódások alkalmával.
  • Horgászat, vadászat: A napi erdei munka során, cserkészés közben, a lesen vagy arra várva, hogy a nagy hal ráharap.

A COOL HŰSÍTŐKENDŐT arra tervezték, hogy azonnali enyhülést nyújtson forró környezetben.

A COOL HŰSÍTŐKENDŐ arra tervezték, hogy azonnali enyhülést nyújtson forró környezetben. Egyszerűen áztassa hideg vízben 5-10 percig és hordja lazán nyaka, vagy homloka körül. Amikor a hideg szétoszlik, görgesse körülbelül 30 percenként, hogy aktiválja a hűtő értéket.

A COOL HŰSÍTŐKENDŐT apró polymer kristályokat tartalmaz, amelyek felszívják és tárolják a hideg vizet, és így akár 48 óráig hidegek maradnak jég és hűtőszekrény nélkül. Ezek a kristályok hűtik a vért, amely áthalad a vénákon és artériákon a nyak tövénél (vagy bárhol a testén, ahol hordja). A kendő belsejében lévő különleges nedvszívó képességű kristályok akár 70 alkalommal szívnak fel saját súlyuknak megfelelő mennyiségű vizet, amit napokig párologtatva, hűsítő enyhülést nyújtanak.

COOL HŰSÍTŐKENDŐ 
nagyszerű módot kínál arra, hogy "légkondicionált és szuper hűvös maradjon. Az aktuális trendbe illő, látványos viselet, a legjobb minőségű egészségre ártalmatlan, környezetbarát anyagok felhasználásával készül. Tisztításkor, mossa a COOL HŰSÍTŐKENDŐT hideg szappanos vízben, öblítse ki, és azután akassza ki száradni.

Használat!

Egyszerűen áztasd hideg vízben 5-10 percig és hordjad lazán nyakad vagy homlokod körül. Amikor a hideg szétoszlik, cseréld a kendő testeddel érinthező oldalait körülbelül 30 percenként, így folyamatos lesz a hűsítő érzés.

A COOL HŰSÍTŐKENDŐT apró polymer kristályokat tartalmaz, amelyek felszívják és tárolják a hideg vizet, és így akár 48 óráig hidegek maradnak jég és hűtőszekrény nélkül. Ezek a kristályok hűtik a vért, amely áthalad a vénákon és artériákon a nyak tövénél (vagy bárhol a testeden, ahol hordod).

A kendő belsejében lévő különleges nedvszívó képességű kristályok akár 70 alkalommal szívnak fel saját súlyuknak megfelelő mennyiségű vizet, amit napokig párologtatva, hűsítő enyhülést nyújtanak. A COOL HŰSÍTŐKENDŐ nagyszerű módot kínál arra, hogy légkondícionált maradj. Az aktuális trendbe illő, látványos viselet, a legjobb minőségű, egészségre ártalmatlan, környezetbarát anyagok felhasználásával készül.

Tisztításkor mosd a COOL HŰSÍTŐKENDŐT hideg szappanos vízben, öblítsd ki, és azután akaszd ki száradni. Akár 70 alkalommal használhatod újra a terméket!

Ruhaméret -
Márka Coolmax

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!