Dazer II. kutyariasztó

Átlagos értékelés: (7)

Kiemelkedő hatékonyságú eszköz, kutyatámadás elhárítására!  A Dazer II ultrahangos kutyariasztó az egyetlen kutyariasztó a piacon, amely valóban teljesen az USA-ban készül, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával és egyedülálló technológiával. Ön és családja védelméhez ajánljuk túrázásra, futásra, kerékpározásra, vagy a mindennapokra!

Elérhetőség: kifutott - nem rendelhető
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Szín
-
17.490 Ft (13.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dazer II. kutyariasztó
17.490 Ft (13.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dazer kutyariasztó

A közterületen lévő állatok 75-80%-a az idegen kutyák támadásától tartva védekező, vagy támadó feszült állapotban van. Óvja családtagjait és kutyáját!

A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas.

A kutyariasztó ezt a szelektálást úgy tudja elvégezni, hogy az állatban lévő passzív  vagy negatív feszültséget megemeli majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni, és elmenekül a helyszínről. Saját állatra nem célszerű használni, mert a pozitív feszültséggel teli - gazdáját örömmel fogadó - állatot összezavarja. A saját kutya büntetésként éli meg a készülék által kiváltott feszültség növekedést, ezért jól lehet használni idomításra is, ha van olyan tulajdonsága, amiről le akarjuk szoktatni.

Kutyatámadás fő okai

A közterületen lévő elszabadult vagy kóbor állatok 75-80%-a az idegen kutyák támadásától tartva - miután folyamatosan érzik idegen állatok szagát - védekezésre vagy támadásra alkalmas feszült állapotban vannak és nagyon kevés dolog kell ahhoz, hogy az embert megtámadják. Ha saját kutyát tartanak a lakásban vagy udvaron, a ruházaton érzik a kóbor állatok az idegen kutya szagát és ez támadásra ingerelheti őket.

Mi a DAZER II?

A DAZER II - Derékövre csatolható, tenyérben elférő, hordozható ultrahangos kutyariasztó készülék. A Dazer II ultrahangos kutyariasztó minden fajta kutyára hatásos, ellentétbe a gyengébb kínai társaiaval pl.: Dogshaser, Antireks, Antipes, Antidog, Cobra, Tornado, LS-300, Chiston, Thunder.
A készülékre 1 éves cseregarancia vonatkozik.

Mérete akár a mobilodé

Kiváló USA minőség!

Könnyített, ellenálló műanyag borítású eszköz, melyet egy fém csipesszel tudunk egyszerűen az övünkre vagy a nadrág szélére csiptetni, hogy minden helyzetben könnyen elérhető legyen. Az eszköz tetején található egy led, mely a használatot és az elem töltését jelzi számunkra, melyet egy tartós ENERGIZER® 9V elem biztosít. A terméken fel van tüntve, hogy
MADE IN USA.

Saját tapasztalat.

A Dazer kutyariasztót 2000 nyara óta ismerem, és 2001 óta használom. Remek termék! Amióta magammal hordom, még sosem fordult elő, hogy atrocitás ért volna. Sőt, az már inkább, hogy összeverekedett kutyák gazdiainak segítségére lehettem a szétválasztásban!

Horváth Jenő ultrafutó

 

 

 

 

DAZER II ultrahangos kutyariasztó részletes leírás:

A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas. A szelíd vagy passzív állatot a berendezés nem bántja, nem vált ki náluk különösebb reakciót, kivéve ha idomításra használjuk. A süket kutyákra pedig hatástalan, miután azok nem hallják az ultrahangot.

A készülék ezt a szelektálást úgy tudja elvégezni, hogy az állatban lévő passzív vagy negatív feszültséget megemeli majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni, és elmenekül a helyszínről. Saját állatra nem célszerű használni, mert a pozitív feszültséggel teli - gazdáját örömmel fogadó - állatot összezavarja. A saját kutya büntetésként éli meg a készülék által kiváltott feszültség növekedést, ezért jól lehet használni idomításra is, ha van olyan tulajdonsága, amiről le akarjuk szoktatni.

Ha az állat olyan magatartásminták szerint viselkedik, ami nem elfogadható gazdája számára, akkor ezekről le lehet szoktatni a Dazer segítségével. A szóbeli parancs kiadása után használjuk rövid 1 mp-es időtartamra a Dazert úgy, hogy a kutya lehetőleg ne lássa a kezünkben. Néhány ismétlés után kialakul a kutyában a reflex az adott parancshoz, érzékeli az ultrahangot és később az ultrahang nélkül is, pusztán a szóbeli parancs kiadása után is végrehajtja a feladatot.

A kutyák másik nagy csoportját, a passzív állatokat, - amelyek 20-25%-os arányt képviselnek - a készülék nem bántja. A passzív kutya a DAZER hangjára csupán elfordítja a fejét - ezt azért teszi, mert így tudja meghatározni a hang irányát - és végzi a dolgát tovább. A fejfordítás nagyon fontos jelenség! Ez azt jelenti, hogy a kutya hallotta a készülék hangját, de azért nem menekül el, mert nincs benne támadási feszültség, amit a készülék az epilepsziás szint közelébe felemelhetett volna, és így nem vált ki az állatból menekülés reakciót.

0-2%-ra tehető a süket kutyák aránya a közterületen, amelyre a készülék hatástalan. Ezek az állatok a készülék használatakor nem fordítják el fejüket, hanem mereven néznek az emberre, figyelve a mozgást. Célszerű őket kikerülni, és tartani a biztonságos távolságot.

Vigye magával mindig ha fut, sétál, kerékpározik, közterületen végez munkát, vagy ha ismeretlen tájra megy túrázni mert kutyatámadás bárhol érheti!

Déli 12 óráig leadott rendeléseket másnap délelőttre szállítjuk! (csak munkanapokon)

Ruhaméret -
Márka Dazer II

Vélemények

5.00
7 értékelés
7
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 03. 04.
2024. 02. 07. Igazolt vásárlás
A szomszéd kutya miatt vettem. Kerítésnél hevesen reagál ha arra vagyok a kertben. Zavarja a készülék.
2023. 11. 13.
Két nap alatt megjött a termék. Kitűnő minőségű.
Saját kutyánkat fegyelmeztük vele. Az első néhány esetben hatékony volt, de egy idő után a kutya megszokta az eszközt, nem reagált.
Fegyelmező eszköznek jó, riasztónak, úgy vélem, talán egy kutya esetén hatásos lehet egyszer, több támadó kutya esetére inkább hatékonyabb eszközt használnék (gázpisztoly).
Összességében jó termék.
2023. 10. 18.
Nem csalódtam, a termék bevált!
2023. 03. 20.
Sokat túrázunk és találkoztunk már kóbor kutyákkal, szerencsére
eddig megúsztuk. Ezertgoncoltam, nem árt beszerezni egy riasztót.
Sok termék es vélemény tanulmányozása után döntöttünk emrlletta termek mellet. A futashoz webshopban választottuk ki. Nagyon gyorsan 2 nsp alstt megkaptuk a terméket, ezért külön dicséret illeti a webshopot. Használnunk még nem mellett, de az itt leirt vélemények alapján biztosan hatásos lesz.
2022. 07. 28.
Sok terméket átnéztem, ez tűnt jó és minőségi választásnak. Ezzel nyugodtabb vagyok az utcán. Sajnos sok a felelőtlen kutyatartó, akiknek az egója az egekben van és megsértődnek / fenyegetnek, ha bármit szólni mersz. Emiatt ezzel lehet szerintem legkönnyebben elkerülni a komolyabb atrocitást / kutyaharapást.
2022. 03. 21.
Elégedett vagyok a termékkel. Munkába menet egy kutya mindig nagyon közelről acsarkodott rám. Soha nem harapott meg, de nagyon közel jött. Féltem. Elég volt néhányszor használnom a riasztót, azóta csak nagyon távolról ugat, ami engem már nem zavar. Örülök, hogy megtaláltam a boltot.