Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dazer II. kutyariasztó

Ár:
12.700 Ft (10.000 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 999 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!

Leírás és Paraméterek

Dazer kutyariasztó

A Dazer II ultrahangos kutyariasztó az egyetlen kutyariasztó a piacon, amely valóban teljesen az USA-ban készül, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával és egyedülálló technológiával.

kiemelkedő hatékonyságú eszköz,
kutyatámadás elhárítására!

A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas.

A kutyariasztó ezt a szelektálást úgy tudja elvégezni, hogy az állatban lévő passzív  vagy negatív feszültséget megemeli majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni, és elmenekül a helyszínről. Saját állatra nem célszerű használni, mert a pozitív feszültséggel teli - gazdáját örömmel fogadó - állatot összezavarja. A saját kutya büntetésként éli meg a készülék által kiváltott feszültség növekedést, ezért jól lehet használni idomításra is, ha van olyan tulajdonsága, amiről le akarjuk szoktatni.

Kutyatámadás fő okai

A közterületen lévő elszabadult vagy kóbor állatok 75-80%-a az idegen kutyák támadásától tartva - miután folyamatosan érzik idegen állatok szagát - védekezésre vagy támadásra alkalmas feszült állapotban vannak és nagyon kevés dolog kell ahhoz, hogy az embert megtámadják. Ha saját kutyát tartanak a lakásban vagy udvaron, a ruházaton érzik a kóbor állatok az idegen kutya szagát és ez támadásra ingerelheti őket.

Mi a DAZER II?

A DAZER II - Derékövre csatolható, tenyérben elférő, hordozható ultrahangos kutyariasztó készülék. A Dazer II ultrahangos kutyariasztó minden fajta kutyára hatásos, ellentétbe a gyengébb kínai társaiaval pl.: Dogshaser, Antireks, Antipes, Antidog, Cobra, Tornado, LS-300, Chiston, Thunder.
A készülékre 1 éves cseregarancia vonatkozik.

Mérete akár a mobilodé

Kiváló USA minőség!

Könnyített, ellenálló műanyag borítású eszköz, melyet egy fém csipesszel tudunk egyszerűen az övünkre vagy a nadrág szélére csiptetni, hogy minden helyzetben könnyen elérhető legyen. Az eszköz tetején található egy led, mely a használatot és az elem töltését jelzi számunkra, melyet egy tartós ENERGIZER® 9V elem biztosít. A terméken fel van tüntve, hogy
MADE IN USA.

DAZER II ultrahangos kutyariasztó részletes leírás:

A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas. A szelíd vagy passzív állatot a berendezés nem bántja, nem vált ki náluk különösebb reakciót, kivéve ha idomításra használjuk. A süket kutyákra pedig hatástalan, miután azok nem hallják az ultrahangot.

A készülék ezt a szelektálást úgy tudja elvégezni, hogy az állatban lévő passzív vagy negatív feszültséget megemeli majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni, és elmenekül a helyszínről. Saját állatra nem célszerű használni, mert a pozitív feszültséggel teli - gazdáját örömmel fogadó - állatot összezavarja. A saját kutya büntetésként éli meg a készülék által kiváltott feszültség növekedést, ezért jól lehet használni idomításra is, ha van olyan tulajdonsága, amiről le akarjuk szoktatni.

Ha az állat olyan magatartásminták szerint viselkedik, ami nem elfogadható gazdája számára, akkor ezekről le lehet szoktatni a Dazer segítségével. A szóbeli parancs kiadása után használjuk rövid 1 mp-es időtartamra a Dazert úgy, hogy a kutya lehetőleg ne lássa a kezünkben. Néhány ismétlés után kialakul a kutyában a reflex az adott parancshoz, érzékeli az ultrahangot és később az ultrahang nélkül is, pusztán a szóbeli parancs kiadása után is végrehajtja a feladatot.

A kutyák másik nagy csoportját, a passzív állatokat, - amelyek 20-25%-os arányt képviselnek - a készülék nem bántja. A passzív kutya a DAZER hangjára csupán elfordítja a fejét - ezt azért teszi, mert így tudja meghatározni a hang irányát - és végzi a dolgát tovább. A fejfordítás nagyon fontos jelenség! Ez azt jelenti, hogy a kutya hallotta a készülék hangját, de azért nem menekül el, mert nincs benne támadási feszültség, amit a készülék az epilepsziás szint közelébe felemelhetett volna, és így nem vált ki az állatból menekülés reakciót.

0-2%-ra tehető a süket kutyák aránya a közterületen, amelyre a készülék hatástalan. Ezek az állatok a készülék használatakor nem fordítják el fejüket, hanem mereven néznek az emberre, figyelve a mozgást. Célszerű őket kikerülni, és tartani a biztonságos távolságot.

Vigye magával mindig ha fut, sétál, kerékpározik, közterületen végez munkát, vagy ha ismeretlen tájra megy túrázni mert kutyatámadás bárhol érheti!

Déli 12 óráig leadott rendeléseket másnap délelőttre szállítjuk! (csak munkanapokon)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő