Izolációs életvédő fólia 160 x 210 cm 901624

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ajánljuk mindenki számára outdoor tevékenységhez, vagy alapfelszerelésként az autóba! Kihűlés, felmelegedés, vagy eső ellen! 

160 x 210 cm

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Szín
-
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 40!
Izolációs életvédő fólia 160 x 210 cm 901624
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 40!

Leírás és Paraméterek

  • Kihűlés elleni védelem
  • felhevülés elleni védelem
  • minimális helyen elfér
  • akár két személy részére is elegendő

Az izolációs takaró egy vékony műanyag fólia, amely felületeire fémrétegeket gőzölögtettek. A két rétegű fólia oldalai eltérő színűek. Ezen a rétegnek köszönhetően a hőt visszaveri. Az arany oldalával kifelé fordítva a kihűlés ellen védi a sérültet, míg ezüst oldalával kifelé a felmelegedéstől, pl. a nap sugaraitól.

Az izolációs fólia elengedhetetlen felszerelés mindenfajta szabadban végzett tevékenységhez, pl. terepfutóknak, túrázóknak, a téli-, extrém sportok szerelmeseinek, horgászat és vadászat kedvelőnek, de szükséges felszerelése lenne valamennyi gépjárműnek, hiszen szinte minden sérült ki van téve a kihűlés veszélyének. Izolációs takarót használhatunk sátrazáskor is (hőszigetelésre), a hálózsák alá vagy fölé.

Izolációs fólia - ezüst oldal kifelé

Véd a felmelegedéstől. Nem szükséges, hogy az izolációs takaró sérült testre kerüljön, tökéletes védelem sátrazáshoz vagy nyári kerti programokra.

Izolációs fólia - arany oldal kifelé

Véd a kihűléstől. Az izolációs takaró nem csak sérülés esetén lehet hasznos. Az izolációs fólia kiváló kiegészítő lehet például sátorozáshoz a hálózsák alá helyezve is.

Mérete

Az izolációs takaró kihajtott állapotban 210x160 cm méretű. Az izolációs fólia kihajtás után egyszerű mozdulatokkal újra összehajtható, így ismét kis helyen is elfér.

Ruhaméret -

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!