Szállítás és fizetés

Szállítás

A raktáron lévő termékek általános szállítási határideje 1-3 munkanap. A külső raktárkészletről berendelt termékek határideje 3-5 nap. A raktáron nem lévő, de a külföldi gyártónál elkészült termékek szállítási ideje 7-10 nap. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítünk a csomag feladásáról.

GLS SZÁLLÍTÁS

A megvásárolt termékeket a GLS csomagszállító szolgáltatásával vagy a GLS Pontokon keresztül juttatjuk el otthonodba, vagy akár munkahelyedre. Futárral, előre utalással és helyszíni fizetéssel kézbesítünk. Hogy a szállítás mely módjával kívánsz élni, kérünk jelezd azt megrendelésed megjegyzés rovatában.

A hazai, vagyis belföldi szállítási költség GLS szolgáltatásával a kosár árától függően alakul. 

  • 15,000 forintig 1,850 forint,  utánvéttel +350.-
  • 15,000.- és 25,000 forint között 1,650 forint, utánvéttel +350.-
  • 25 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes, utánvéttel +350.-

20kg feletti csomag többletköltség terhel, melynek mértéke a GLS üzletszabályzata szerint módosul.  Az GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az általad megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy csakis olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető vagy. Kérünk, hogy az adataidnál a telefonszámod is add meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, az GLS felvehesse Veled a kapcsolatot.

Külföldre való szállítás kérésénél vedd fel velünk a kapcsolatot, mert országonként és területenként jelentős árdifferenciák vannak!

A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Te is érdeklődhetsz a csomag állapotáról az GLS interaktív oldalán https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes A feladó és a címzett bármikor, online nyomon követheti csomagját. A csomagszám (referenciaszám) megadását követően részletes információ jelenik meg a csomagtörténetről. Ez magában foglalja a legutóbb végzett tevékenységet. A csomagkövetési funkció ingyenes, bárki, aki feladta, vagy várja a csomagot, egyszerre használhatja a csomagkeresés funkciót. Hogyan működik ez? Minden csomagcímke egyedi csomagszámot és vonalkódot tartalmaz. A vonalkódot minden áthaladási ponton szkennelik, és a csomag aktuális helyét és a legutóbb végrehajtott műveletet továbbítják a GLS rendszerébe. Ezzel nyomon követhető a teljes logisztikai koordinációs folyamat. A GLS a rendelkezésre álló információkat közzé teszi a csomagkövető rendszerében, ami azt jelenti, hogy a csomagokat bármikor, bárki ellenőrizheti. A kézbesítés napján reggel a futár szkenneli a csomagcímkén lévő vonalkódot. Abban az esetben, ha a címzett nem tudja átvenni a csomagot, a szkennerbe bekerül a csomagszám mellé a megfelelő státuszkód. Minden adat a GLS rendszerébe kerül. Ezekről az információkról és a csomagazonosítóról, természetesen a csomagfeladás értesítőjében tájékoztatunk.

PACKETA SZÁLLÍTÁS

A hazai, vagyis belföldi szállítási költség PACKETA szolgáltatásával a kosár árától függően alakul. 25,000 forintig 1090 forint, utánvéttel +350.-

 25 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes, utánvéttel +350.-

20kg feletti csomag többletköltség terhel, melynek mértéke a Packeta üzletszabályzata szerint módosul. A PACKETA a csomag feladását követő munkanapon 9-17 óra között szállít az általad megadott csomagpontra, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy csakis olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető vagy. Kérünk, hogy az adataidnál a telefonszámod is add meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a PACKETA felvehesse Veled a kapcsolatot.

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget vagy előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel, vagy utólag, a csomag átvételekor kell a kifizetned. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Utalvánnyal történő fizetésre nincs lehetőség.
Sportegyesületek és nagyobb értékű megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényed külön jelezd ügyfélszolgálatunknak az org@futashoz.hu  címen,

vagy a +36 30 712 2842-es telefonszámon.

Fizetés

Bankkártya típusok, melyeket elfogadunk: 

Az árú átvételtől függően az alábbi módon teljesítheti kifizetését.

1.    Kiszállítás utánvéttel:             - készpénzzel,      - bankkártyával

2.    Kiszállítás előrefizetéssel:      - bankkártyával,     - átutalással  ( MKB bank 10300002-10651725-49020015)

3.    Személyes átvétel:                 - készpénzzel,      - bankkártyával

Számlázás

A számlákat elektronikus úton küldjük ki e-mail címére, a GLS futárszolgálat fizetési visszaigazolásai után.

Online Pénztárca


Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság jogosult bármikor korlátozni A kuponok felhasználását, illetve a maximálisan összegyűjthető kuponok összeghatárát. Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaságnak jogában áll a már összegyűjtött kuponokat bármikor csökkenteni vagy megszüntetni, amiről az aktív felhasználók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a csökkentésig vagy megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt kuponok tekintetében.

oldalon megtekinthető.https://www.onlinepenztarca.huA kuponok érvényességig az aktív partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a

A beváltás feltételei:

A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).

A kupon készpénzre nem váltható át.

A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.

A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)

Termék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.

Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.

KEDVEZMÉNYRENDSZER:

VÁSÁROLJON REGISZTRÁCIÓVAL!

Gyűjtse a pontokat, és váltsa be! 


Regisztráltként minden 100 forint vásárlás után 5 forint azaz 5% bónusz- értékű pontot kap
Éves 100.000 Ft feletti vásárlást követően, listaáras termékeinknél +5% vásárlási kedvezményt adunk.

A kedvezmények és a pontok gyűjtése a BlackRoll termékcsaládra (masszázshengerek stb.) nem vonatkozik! Ezeknél a termékeknél az online rendeléseknél az ár visszaigazításra kerül!