energia gélek, melyek megkönnyítik a versenyszintű táplálkozást

Energia gélek olyan koncentrált szénhidrátforrások, amelyeket kifejezetten sportolók számára fejlesztettek ki, hogy gyorsan és hatékonyan biztosítsák az energiát az edzések és versenyek során. Íme néhány ok, amiért fontosak lehetnek:
Rendezés:

Komolyan veszed a sportot? Használj energiazselét!

Az energiazselék története még a nyolcvanas évek közepén kezdődött, ám még mindig sokan vannak, akik nem is hallottak róluk. Itt az ideje megismerkedni velük!

Az energiazselé egy magas szénhidráttartalmú készítmény, és arra szolgál, hogy a sportolók edzés és verseny közben pótolni tudják a felhasznált energiát. Amellett, hogy tápanyagot lehet velük pótolni, az egyes típusokban található koffein serkentőként hat, vagyis segít még jobban felhasználni az energiazselével bevitt anyagokat. Ezeken felül tartalmaznak még nátriumot és káliumot is, amik az izmok megfelelő működését segítik elő, és megakadályozzák az izomgörcsök kialakulását. Az, hogy a termék glutén- és laktózmentes, valamint teljesíti a vegán követelményeket is, csak hab a tortán!

Ha szeretnéd kipróbálni az energiazselét, vagy már használod, de kifogytál belőle, tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt! Amennyiben kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!