Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NICS

A cégcsoport, melynek a Natural Immune Control System Zrt. tagja, saját gyártóüzemmel rendelkezik. Az alapanyagok beszerzésétől, a csomagoláson, gyártáson át egészen a minőség-ellenőrzésig minden folyamat egy kézbe kerül, lehetővé téve a piaci és fogyasztói igényekre való gyors reagálást.

Cégünk kiemelkedő hangsúlyt fektet a minőségre, termékeink magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készülnek, melyek garantálják a One Year Product és a Medium-term Product termékek biztonságát, az állandó magas minőséget.

A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazott módszer a GMP (azaz Jó Gyártási Gyakorlat), mely leginkább a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el. Két fő eleme, a szabályozott gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés, melyek egymást kiegészítik és egymásra hatással vannak. A GMP a minőségbiztosításnak azon része, amelynek betartásával elérhető, hogy a termékeket mindenkor olyan minőségi követelmények szerint gyártsák és ellenőrizzék, hogy azok kielégítsék a forgalomba hozatali engedély követelményeit és megfeleljenek arra a célra, amire kifejlesztették.

A minőségi specifikációk tartalmazzák a gyártási folyamatban felhasznált minden anyag vagy termék megfelelőségi követelményeit, a gyártástechnológiai előírások meghatározzák, hogy mely kiindulási anyagok használandók fel, valamint leírják a gyártási és a csomagolási folyamatokat.

Rendezés:
Nézet: