NICS Probiotikus Microbiom Rebalance

Átlagos értékelés: Nem értékelt

A probiotikumok megfelelő mennyiségű bevitelük révén helyreállítják a bélflóra felborult egyensúlyát és támogatják a védekező rendszer megfelelő működését, a kórokozókkal szembeni védelmet.

Egy hazai, Érték és Minőség nagydíjas termék!  Natural Immune Control System Zrt.

365db / doboz  1db / nap.  Ára: 41,600.- / doboz (éves kiszerelésben)

Kifejezetten a bélflóra felborult egyensúlyának helyreállítására és támogatására készített termék. A védekező rendszerünk megfelelő működésének és a kórokozókkal szembeni védelmének megsegítésére.  Négyszeres hazai, Érték és Minőség nagydíjas termék!

Keressen + 36 30 712 2842 telefonszámon, vagy írjon az org@futashoz.hu e-mail címre! Visszahívom, és tájékoztatom a termék használati módjáról, a szervezetre gyakorolt hatásáról, és beszerzésének lehetőségeiről.

Elérhetőség: tájékoztatást kérek
Kívánságlistára teszem
41.600 Ft (32.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db
NICS Probiotikus Microbiom Rebalance
41.600 Ft (32.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

   

Az itt látott étrend-kiegészítő megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat.
Ezzel együtt már 23 termékünk érdemelte ki ezt a megtisztelő védjegyet, amely garancia
a minőségre valamint arra, hogy a lehető legjobb étrend-kiegészítőt használja egészsége
megőrzése érdekében.

Laktulóz

 

A laktulóz egy szintetikus diszacharid, amely D-galaktózból és fruktózból áll. Szájon át bevéve egészen a vastagbélig jut gyakorlatilag változatlan formában, hatását ott fejti ki.

 

Miért fontos a laktulóz?

 

A laktulóz hozzájárul a bélműködés gyorsításához.

 

Nutriose (dextrin)

 

A dextrin a szénhidrátok csoportjába tartozó és a keményítővel izomér-vegyületek gyűjtőneve, amelyek a keményítő és a cukor között mintegy átmenetet képeznek. A nutriose egy oldódó rost.

Frukto-oligoszacharid (FOS)

 

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A frukto-oligoszacharidok vízben oldódó rostok. Ezeket a rostokat az aspergillus nigricans gombafaj szintetizálja cukor vagy szacharóz jelenlétében.

Galakto-oligoszacharid (GOS)

 

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A galakto-oligoszacharidok rövid galaktózmolekula-láncokból állnak.

Izomalto-oligoszacharid (IMO)

 

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. Az izomalto-ogilogszacharid egy nem emészthető rost.

 

Gumiarábikum

 

A gumiarábikum vagy arabmézga egyes Afrikában honos akácfajok gumiszerű váladéka. Kémialilag a pektinekkel rokon anyag. 95 %-ban poliszacharid, a fennmaradó részben pedig oligoszacharidek és glikoproteinek elegye. Vízben jól oldódik.

Xilo-oligoszacharid (XOS)

 

Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A xilo-oligoszacharid vízben jól oldódik, kis molekuláris súlyú, emészthetetlen szénhidrát.

 

Topinambur (csicsóka)

 

A csicsóka vagy jeruzsálemi articsóka a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gumós, évelő gyógynövény. Két, két és fél méter magasra is megnőhet. Észak-Amerikából került be Európába. Közeli rokonságban áll a napraforgóval. Íze hasonlít a burgonyáéhoz, de annál édesebb. Gumói főleg inulint tartalmaznak, keményítőt csekély mértékben.

A fentiekben említett 9 rost egyike sem emészthető, bevétel után változatlan formában jutnak el a vastagbélig, hatásukat ott fejtik ki, segítve a jó baktériumok szaporodását.

Bromelain - Ananász kivonat

 

A bromelain egy természetesen jelenlévő enzim az ananászban. Az ananász Közép- és Dél-Amerikában őshonos növény. Az enzim a papainhoz hasonlóan képes lebontani az állati és emberi fehérjéket.

Papain - Papaya kivonat

 

A papain a papaya gyümölcs fehérjebontó enzime. A papaya Közép-Amerikában őshonos növény, de ma már a világ számos pontján megtalálható.

 

Piperin - Fekete bors kivonat

 

A piperin egy szerves vegyület, amely sárgás vagy színtelen és erősen borsízű. Ez adja a bors jellegzetes ízét. Neve a bors latin, illetve görög nevéből származik. Segítheti a tápanyagok felszívódását a szervezetben. A fekete bors egy trópusokon őshonos cserje, már az ókortól ismert és keresett fűszer.

Inulin

Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe. A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.

Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.

A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!