Talpbetétek

Segédeszközök, melyek a lábtartás helyes korrigálásával hozzásegítenek minket testtartásunk, járásunk optimalizációjához. Ezáltal rendeződnek ízületeinkre nehezedő gravitációs terhelések.

Rendezés:

Mi az összefüggés a talpbetétek és az egészséges hát között?

Nem kell ahhoz feltétlenül sportolónak lennünk, hogy tudjuk, mennyire fontos a megfelelő cipő. A kényelmes lábbeli ugyanis nem csak azt befolyásolja, hogy a lábunk hogy áll, hanem kihat az egész testtartásra, a derékra, a hátizmokra és még a vállakra is. De hogyan varázsolhatjuk kényelmessé a cipőinket? A megfelelő talpbetétek segítségével!

A talpbetétek segítenek az ideális lábtartásban. Ezzel lehetővé válik, hogy akár egész napos cipőviselet esetén se kezdjen fájni a lábad, és idővel az egész gerinced. Ez kiemelten fontos álló-, illetve olyan munka esetén, ahol sokat kell járkálni. Természetesen a cipő kialakítása is fontos, ám egy jól megválasztott talpbetét szinte csodákra képes! Cégünknél akár teljesen egyedi, kifejezetten a Te lábadra tervezett és formált talpbetét is rendelhető, amelyet személyes talpvizsgálat alapján készítünk el.

Szeretnéd magad egész nap jól érezni a bőrödben? Keress fel minket talpbetétekkel kapcsolatban, és segítünk ideálissá varázsolni a lábtartásod!