Lábra formázott talpbetét LabX fuglo001

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Egyedi támogatás és kényelem a sportban, és a hétköznapokban.

Sportolók számára ajánljuk a Lab-x egyedi talpbetét! De, nem csak náluk ajánlott ennek viselete, hanem az olyan munkát végzőknél is, ahol a láb fokozott terhelésnek van kitéve. Ilyenek a felszolgálók, a fodrászok és valamennyi olyan szakma képviselője, ahol a lábra folyamatosan egyoldalú, de fokozott terhelés jut.

Figyelem! Receptre, OEP támogatásra is elkészítjük!  Érdeklődjön a +36 30 712 2842

Figyelem! A terméknél, amennyiben házhoz szállítást kér, plusz futárköltséget számítunk fel.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!
Lábra formázott talpbetét LabX  fuglo001
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!

Leírás és Paraméterek

Gyártói partnerünk a Glória Cipő.

A Nagy és Társa Bt. családi vállalkozásként indult 1923-ban, és azóta is folyamatosan cipőkészítéssel foglalkozik – jelenleg húsz munkatárssal. Az első cipőket a vállalkozás tulajdonosainak nagyapja készítette, kinek jó hírneve ma is a siker és a túlélés záloga.

Személyre szabott egyedi talpbetétek a legmagasabb kívánalmaknak megfelelően készülnek, melyek nem csak védik, de korrigálják is a deformálódott lábat.  A lábra készített talpbetét tökéletes felfekvése elősegíti a talp egyenletes teherviselését, az egészséges és kiegyensúlyozott tartást.

A LabX sporttalpbetét készítésének folyamata

  1. időpont egyeztetés
  2. igény- és probléma felmérése
  3. regisztráció
  4. talpnyomás mintavétel
  5. 3D talpmintavétel
  6. talplevilágítás
  7. LabX sporttalpbetét elkészítése (2 hét)
  8. kiértesítés - személyes átvétel (kérésre utánvéttel futárral is szállítunk + 1150.-)

Talpbetét készítő partnerünk a nagy múltú Glóriacipő (Nagy és Fiai Bt)  1923-as alapítása óta készít orthoped cipőket, valamint 2003-tól kényelmi talpbetéteket!

Utcai cipőkbe és sportcipőkbe is készítünk belőle.

Sportolók számára ajánljuk a Labx egyedi talpbetét, de nem csak náluk ajánlott ennek viselete, hanem az olyan munkát végzőknél is, ahol a láb fokozott terhelésnek van kitéve. Ilyenek a felszolgálók, a fodrászok és valamennyi olyan szakma képviselője, ahol a lábra folyamatosan egyoldalú, de fokozott terhelés jut.

A megrendelő számára az egyedileg elkészített betétek több rétegből tevődnek össze, melyek egyrészt megfelelő tartást, minden igényt kielégítő rugalmasságot biztosítanak.

alapvetően 3 klb. lábformát tartunk nyilván:

Normál                                pronáló                                   szupináló

A Glória cipő családi vállalkozásként indult 1923-ban. A cég főtevékenység a méretre készülő, egyedi cipők készítése, mely 2003 novembere óta kényelmi talpbetétek és komfort papucsok gyártásával egészült ki.

Az egyedileg, a megrendelő talpformájának figyelembevételével rendelt talpbetétek melyek sportra, vagy hétköznapra készülnek, így a kívánt mértékben nem csak hossz, hanem haránt-boltozati emeléssel is párosulnak.

Partnerünk a Gloria Cipő:

A cég szlogenje, „a lábára formált bőranyag” hűen tükrözi, hogy a nálunk készülő lábbeliknél a kényelem az elsődleges szempont. Az anyagok kiválasztásánál és a forma kialakításánál mindig a láb komfortérzetét és a lábboltozat megfelelő alátámasztását tartjuk szem előtt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!