Étrend-keigészítők és vitaminok

Étrend-keigészítők és vitaminok, melyek immunrendszerünk karbantartásához, ellenálló képességünk növeléséhez szükségesek.

Rendezés:

Jutavit Fokhagyma

Raktáron
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

Multivitaminok és más fontos anyagok az immunrendszer erősítésére

Nem csak a téli vitaminhiányos időszak után nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk az immunrendszerünk megerősítésére, a szervezetünk vitaminokkal való feltöltésére. Ebben segítenek a multivitaminok, a C-vitamin, a D3-vitamin és az Echinacea csepp.

Ezek a termékek a vitaminhiányos időszakban, járványok idején, illetve rendszeres sportolás esetén hozzájárulhatnak a szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének kielégítéséhez, az ellenállóképesség növeléséhez. A különféle multivitaminok, a C-vitamin, a D3-vitamin és az Echinacea csepp hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, ezzel megalapozva az egészséget, a betegségek megelőzését.

Több vitaminra van szükséged, mert erősíteni szeretnéd az immunrendszered, illetve tartasz a járványos időszaktól? Több vitaminra van szükséged, mert sportolsz? Nálunk minden esetben megtalálod, amit keresel, méghozzá hazai gyártótól- és forgalmazótól. Mi ezt fogyasztjuk az ultraterhelések alatt is. Rendelj tőlünk, töltsd fel magad vitaminokkal, hogy ne érjen meglepetés!