Jutavit E-vitamin 400 IU kapszula

Átlagos értékelés: Nem értékelt

 Védi a sejteket és a szöveteket a sportolás közben kialakult oxidatív stressztől, szabad gyökökkel szemben, melyek a sejtfalak szerkezetét és az öregedési folyamatokért is felelősek.

Az E-vitamin, vagy más néven tokoferol, egy antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin. Védi a szív koszorúereit, csökkenti az érelmeszesedés kockázatát, valamint gátolja a vérrögképződést!

100 db/dob

Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 700 Ft
Kívánságlistára teszem
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jutavit E-vitamin 400 IU kapszula
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Adagolás: naponta 1 E vitamin 400 kapszula 100x Jutavit tablettát bő folyadékkal lenyelni.

(Külön válogatás saját tapasztalatom alapján a futás szerelmeseinek)

Számos jótékony hatása közt említhető, hogy védi a szív koszorúereit, csökkenti az érelmeszesedés kockázatát, valamint gátolja a vérrögképződést, ezáltal a trombózis, szívroham, vagy stroke kialakulását. Az E vitamin segít megelőzni az idegsejtek károsodását, segítve ezzel agy megfelelő működését is, csökkentve az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát. Védi a szem vérereit és a szemlencsét, erősíti az immunrendszert, segíti a sebgyógyulást.

Természetes formájában, legnagyobb mennyiségben növényi olajokban található (napraforgó, olíva, búzacsíra, tökmag), illetve gabonacsírákban, valamint magvakban (mandula, mogyoró). Az E vitamin a szervezetben csak rövid ideig raktározódik, ezért érdemes odafigyelni a rendszeres bevitelre. Felszívódását segíti a C-vitamin, valamint a szelén egyidejű fogyasztása.

Az E vitamin, vagy más néven tokoferol, zsírban oldódó vitamin, mely elsősorban antioxidáns hatásáról ismert. Gátolja a sejtek oxidációs folyamatai során keletkező szabadgyökök termelődését és károsító hatását, ezáltal védi a sejtek sejthártyáját és késlelteti az öregedési folyamatokat is. Több vegyület is rendelkezik ezzel a hatással, ezek alfa-, béta-, delta-, illetve gamma-tokoferolként ismertek.

E-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. Forrása a növényi olajok, tehát a napraforgó-, a búzacsíra-, a tökmag-, olíva-, sáfrányos szeklice-, kukoricaolaj, az egyéb gabonacsírák, mandula. Zöldségekben, gyümölcsökben elenyésző mennyiségben található.

Adagolás
Napi 1 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.

Hatóanyag 1 kapszulában
alfa-TE (E-vitamin) 268,4mg (400 IU) 2237 NRV%
NRV: tápanyagok mennyisége a napi beviteli referenciaérték %-ában kifejezve
IU: International Unit=Nemzetközi Egység


Összetevők
DL-alfa-tokoferil-acetát, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz.

Figyelmeztetés
- Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
- Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
- az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

OGYÉI 17833/2016

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

Márka Jutavit

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók