Mizuno Wave Equate 7 női futócipő J1GD234821

Átlagos értékelés: Nem értékelt
MIZUNO ENERZY technológiával felszerelt WAVE EQUATE 7 stabil futócipő aszfaltra. A közepes súlykategóriába tartozó, enyhe pronációra hajlamos futók számára. Ajánljuk kezdő futóknak valamint maratoni edzésre.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
eu - 39
49.990 Ft 39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10.000 Ft
Menny.:db
Mizuno Wave Equate 7 női futócipő J1GD234821
49.990 Ft 39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Wave Equate megbízható támaszt és stabilitást kínál, most még jobb párnázottsággal az új MIZUNO ENERZY anyagnak köszönhetően. Az eredmény egy még jobb, zökkenőmentes futásélmény.

A MIZUNO ENERZY habanyag a sarokrészben kiváló párnázottságot és energia-visszaadást biztosít. A túlpronáció korrigálására tervezett dupla legyező alakú lemez irányítja a lábfej helyzetét lépés közben, hozzájárulva a sima mozgáshoz.

  • A MIZUNO ENERZY hab a sarokrészben kiváló párnázottságot és energiaátadást biztosít.
  • A dupla legyező alakú lemez kifejezetten a túlzott pronáció korrigálására lett kialakítva. Páratlan párnázottság és stabilitás kombinálása a Mizuno wave technológiával. Magasabb hullámos lemezprofil a lábfej belső oldalán megakadályozza a boltozat előredőlését és elősegíti a sima lábtempót.

A Mizuno Wave egy egyedülálló technológia, amely egyesíti a funkcionális futócipőhöz szükséges két alapvető tulajdonságot - a csillapítást és a stabilitást.

A futás túlzottan megterheli a testet, ezért a megfelelő csillapítás és stabilitás kombinációja fontos a sérülés kockázatának csökkentése érdekében.

A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít azáltal, hogy az ütközés erejét nagyobb területen osztja szét. A hullámtechnológia stabilitását a cipő külső és belső oldala közötti szerkezeti különbség biztosítja, így ellenáll a középtalp összenyomódásának a leginkább terhelt területeken. A csillapítás és a stabilitás alapelemei a hullámlemezben bármely futó számára kialakíthatók, és az eredmény a legkönnyebb, technológiailag legfejlettebb, teljesítményt nyújtó atlétikai cipő.

A SmoothRide technológiát azért hozták létre, hogy futás közben a lehető legjobban zökkenőmentesebbé tegye a gyors gyorsítás és lassítás közötti átmenetet, csökkentve a sérülést és növelve a rugalmasságot. Ez a technológia lehetővé teszi a Mizuno számára, hogy olyan futócipőt hozzon létre, amely nagyon kényelmessé teszi a futást. A Mizuno a cipőtervezés és -technológia vezető márkájának számít, és a SmoothRide-dal megtették a következő lépést a futás közbeni maximális élvezet és teljesítmény felé.

Az X10 egy tartós karbon gumi, amely a talp sarokrészén, a talp leginkább igénybe vett részén helyezkedik el. Ezzel meghosszabbítja a cipő élettartamát és ellenállóságát.

Az AirMesh anyag egy levegőztető rendszer, amely légáteresztőséget biztosít, és ezzel együtt kényelmet is.

U4iC A Mizuno célja a leghatékonyabb mozgás elősegítése, maximális kényelmet és általános eufórikus futásélményt biztosítva. Az U4iC technológia a lécet egy fokkal magasabbra teszi. A speciális U4iC középtalp keverék 30%-kal könnyebb, mint az előző ap+, mégis megtartja ugyanazokat a csillapítási és kényelmi tulajdonságokat, amelyeket a futók a Mizunótól elvárnak.

Márka Mizuno

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!