Mizuno WAVE STREAM 2 női futócipő J1GD191927

Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Mizuno Wave Stream

Neutrális futócipő normál lábboltozatra, aszfaltra.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
eu - 39
36.990 Ft 26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10.000 Ft
Menny.:db
Mizuno WAVE STREAM 2 női futócipő J1GD191927
36.990 Ft 26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Mizuno Wave Stream

Ennek a semleges cipőnek az elsődleges párnázási egysége egy teljes hosszúságú U4ic hab. Ezt támasztja alá a rugalmas, mégis ütéscsillapító U4icX ék és a támogató Párhuzamos Hullám egység. 

talp

Az X10 egy technológia, amely szénkaucsukból áll, amely tartós és kopásgátló vegyület. Szabadon helyezkedik el a külső párnán, védve a cipő többi részét a kopástól. Ez a külső talp anyaga megtalálható néhány olyan népszerű Mizuno cipőben, mint például a Wave Inspire 15 .

A hajlékony hornyok az elülsõ lábszakasz sekély mélyedései, melyek felelnek az talp rugalmasságának. Ezek a minták elősegítik a lábujjakról való  elrugaszkodást.

A SmoothRide technológia konvex alakú külső platformból áll, amely elősegíti a láb egyenletes átmenetet a saroktól a talpig.

középtalp

Az U4ic egy teljes hosszúságú párnázó egység, amely a Mizuno Wave Stream teljes hosszában fut. Ennek a habnak a célja könnyű tartószerkezet és ütésvédelem. Ráadásul 30% -kal könnyebb, mint a Mizuno AP + középtalpja.

Az U4icX éket a cipő hátsó részébe kell helyezni. Ez a kiegészítő tovább fokozza a védelmet a lábütés által generált ütköző erőkkel szemben. Ezenkívül könnyű és erős.

A Mizuno exkluzív Parallel Wave technológiáját az U4ic és az U4icX darabok közé helyezik. Ez a hőre lágyuló kiegészítő célja, hogy a lábát stabilan tartsa, miközben az cipőben nyugszik. Ezenkívül a lábát a járási cikluson keresztül történő sima átmenet felé vezeti.

A Mizuno Intercool nevű középtalp szellőztető rendszer biztosítja a hő eloszlását a belső kamrából, miközben lehetővé teszi a környezeti levegő keringését.

Felső

Az AIRmesh a Mizuno Wave Stream külső szövete. Ez az anyag vékony, mégis biztonságosan felépített. Kis szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek beszívják a levegőt a lábkamrába.

A szintetikus rétegeket közvetlenül a felületre nyomtatják. Ezeknek a vékony nyomatoknak a célja a felső felület megerősítése, formájának sértetlen formájában. Céljuk továbbá a szövetek és a fűzőrendszer elősegítése, amikor a láb a helyén van.

A Mizuno logó a cipő oldalán dombornyomású, és szintén biztosítja a dörzsölésmentességet.

A nyelv és a bokarész párnázva van. A felsőrész ezen részeit úgy tervezték, hogy tompítsák a láb legfelső részeinek terhelését, mint a lábszár, a bokája és az Achille-ín. 

A DynamotionFit technológia a középső részén egy elasztikus hálóból áll, amely alkalmazkodik a láb alakjához és mozgási képességéhez. A futás során a láb meghajlik és megduzzad. Ennek a szolgáltatásnak a feladata, hogy illeszkedjen a láb alakjának és testének dinamikus változásaihoz, ezáltal bebizonyítva azt a benyomást, hogy a cipőn belüli élmény biztonságos, mégis egyedi tervezésű.

Súly

Férfiak: 370 g

Nők: 310g

Szélesség

Férfiak: Normál

Nők: Normál

Semleges

Napi futás

Márka Mizuno

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók