WdxMask Pro csősál baktériumvédelemmel BEAM 26195

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Védje meg magát WDXMask Pro-val a vírusoktól és baktériumoktól. Ideális szabadtéri tevékenységekhez!

Elérhetőség: tájékoztatást kérek
Szállítási díj: 700 Ft
Kívánságlistára teszem
Szín
-
7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
WdxMask Pro csősál baktériumvédelemmel BEAM  26195
7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A WDXMASK PRO a legjobb szövetségese a sportolóknak, a természet szerelmeseinek vagy a szabadban dolgozó embereknek. Higiénés maszkjaink teljesen újrafelhasználhatók.

A WDXMASK PRO egy olyan csősál, amely homologált maszkot tartalmaz (megfelel a spanyol UNE 0065/2020 baktériumszűrési hatékonyságának és légáteresztő képességének és az európai CWA1553: 2020 előírásoknak), hogy hatékonyan védekezhessünk a vírusoktól a szabadtéri tevékenységek során.

A maszk kétrétegű: a belső szövet az AITEX által jóváhagyott újrafelhasználható, lélegző és vízlepergető higiéniai maszkokhoz, amelyek taszítják a vizet és a mikrocseppeket; és egy külső réteg, légáteresztő és a rangos svájci SANITIZED © márkanevű kezeléssel, a baktériumok és vírusok elleni nagyobb védelem érdekében. A WDXMASK PRO a legjobb szövetséges sportolóknak, a természet szerelmeseinek vagy a szabadban dolgozó embereknek.

Higiénés maszkjaink teljesen újrafelhasználhatók. Csak akkor lehet biztonságban és védve, ha a mosógépben mossa őket (lásd mosási ajánlásunkat).


Kérdése van a WDX MASK PRO-val kapcsolatban?

MOSÁS: Javasoljuk, hogy baktériumölő termékkel fertőtlenítse, közvetlenül a ruhadarabra permetezve, vagy a fertőtlenítőszert a mosógép öblítő helyére töltse, és mossa normálisan 30 ° / 40 ° -on, centrifugálás nélkül.

 Ne adjon hozzá öblítőt! Ezt a fertőtlenítési eljárást javasolja a Spanyol Egészségügyi Minisztérium 2020. április 15-én.

 * Ez a maszk nem orvostechnikai eszköz (93/42 irányelv vagy EU / 2017/745 rendelet), és nem is egyéni védőeszköz (EU / 2016/425 rendelet)

 ** A szövet 50 mosást elbír 60 ° -on, de meghosszabbíthatja annak élettartamát, ha betartja a mosással kapcsolatos tanácsainkat.

 

KÜLSŐ RÉTEG

POLIÉSZTER MIKROFIBER

Lélegző SZANITÁLT © ANTIBACTERIA (T11-15) (Ezüst-nitrátot tartalmaz)

ÖSSZETÉTEL

100% POLIÉSZTER

 

BELSŐ RÉTEG

JÓVÁHAGYOTT SZÖVET (UNE 0065/2020), amelyet az AITEX tanúsított

Lélegző VÍZÁLLÓ KÖRNYEZETBARÁT VÍRUSOK ÉS BAKTEREK GÁTLÓJA

ÖSSZETÉTEL

80% POLIÉSZTER ÉS 20% POLIAMID

BAKTERIUM SZŰRÉSI HATÉKONYSÁG> 90 Légzőképesség: Nyomáskülönbség <60

 

TÁMOGATÓ Zsinór

ELASTÁN

A FÜL ÉS HIPOALLERGÉN védelem, MEGELŐZNI AZ ALERGIÁKAT és a kidörzsöléseket. ÖSSZETÉTEL: 89% POLIAMID 11% ELASTOMER - LATEX MENTES

Ruhaméret -
Márka WDX-treme

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!