Veloforte Forza 100% natural prémium energiaszelet 212602

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Forza fehérjeszelet   70gr

Sárgabarack, mandula és édeskömény

Kézzel készített, 100% -ban természetes összetevőkből. 

Ami a római légiókat hajtotta, az fog téged is hajtani! Sportolók, kalandorok számára mindenhol, és mindenkor!

Kettős forrásból származó szénhidrátokban gazdag szeletek, hogy az energia kiegyensúlyozott és fenntartható maradjon.

Nem alkalmas dió- vagy földimogyoró-allergiás emberek számára.

Energia kJ/KCal /szelet     1067/254

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
íz
1.520 Ft (1.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Veloforte Forza 100% natural prémium energiaszelet 212602
1.520 Ft (1.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ajánlott bevitel: egy rúd egyharmada 20 percenként!

Alkalmas a célra, alkalmas a testnek, de csak természetesen...

A kiváló minőségű élelmiszer nemcsak az izmokat táplálja a legjobb teljesítmény érdekében, hanem javítja az általános közérzetet is.

Receptjeink tele vannak a legfinomabb összetevőkkel. Természetesen mentesek a gluténtól, vagy bármilyen adalékanyagtól és tartósítószertől... az Avanti, Zenzero, Di Bosco &; Mocha vegánok is, így mindegyik könnyen és természetesen emészthető, minden adaléktól mentes.

26 szoros díjnyertes szeleteink puhák és jól rághatók, gyümölcsökben és diófélékben gazdagok, ideális üzemanyag minden sporthoz.

Energiaszeletek és fehérjeszeletek az egész napos tankoláshoz és regenerálódáshoz

  • 7 finom íz, hogy egész nap frissen tartsa.

  • Kettős forrásból származó, szénhidrátokban gazdag szeletek, hogy az energia kiegyensúlyozott és fenntartható maradjon

  • Kézzel készített termék, a természet legfinomabb összetevőiből

  • Tanúsított gluténmentes

  • Nincsenek szulfitok, adalékanyagok, tartósítószerek, mesterséges édesítőszerek, színezékek vagy aromák - mentesek minden káros anyagtól!

Az egyetlen táplálkozási termék, amely valaha is több aranyat nyerte a Great Taste Awards-on. Hozzáférést biztosít a rendelkezésére álló legenergiagazdagabb, természetes és legfinomabb táplálékhoz. Citrus, sárgabarack, datolya, piros bogyós gyümölcsök, csokoládé, pekándió, mandula és pisztácia összetevőkből.

A megfelelő étkezés megváltoztathatja az egész napot, ezért a táplálkozás figyelembe vétele a sport előtt, alatt és után elengedhetetlen, ha el akarja kerülni az energiaszint ingadozását.

A 90 percnél hosszabb edzések esetén fontos, hogy már az elejétől vigyük be a megfelelő mennyiségű energiát. Egyél keveset, gyakran és hidratálj.

Mérsékelt intenzitású edzés esetén törekednie kell arra, hogy óránként 45g-60g szénhidrátot fogyassz - 45g alacsony intenzitású edzés esetén, valamint 60g-90g-ra növelve a nagyobb intenzitású edzéseknél. Minden szelet átlagosan 40 g szénhidrátot tartalmaz.

Minden sporthoz kiválóan alkalmas.  Egyél edzés előtt, alatt és után, hogy energikus legyél, és maradj.

Ajánlott bevitel: egy rúd egyharmada 20 percenként

A regenerálódás elősegítése azt jelenti, hogy törekednie kell a megfelelő rehidratálásra, a glikogén raktárak feltöltésére és az izmok újjáépítésére,
az edzés utáni első 30 percben. A Veloforte fehérjeszeletek tartalmazzák a szénhidrát-fehérje optimális arányát, hogy segítsék a regenerálódást. Fogyassz el egy Veloforte fehérjeszeletet az edzés befejezése után 30 percen belül. Mindig tartsd megfelelően hidratált állapotban magad, és kövesd a kiegyensúlyozott étrendet.


Receptjeink tele vannak a legfinomabb összetevőkkel. Természetesen mentesek a gluténtól, vagy bármilyen adalékanyagtól és tartósítószertől... az Avanti, Zenzero, Di Bosco &; Mocha vegánok is, így mindegyik könnyen és természetesen emészthető, minden adaléktól mentes.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forza fehérjeszelet

Sárgabarack, mandula és édeskömény

Összetevők és allergének


 

Kajszibarack (kén nélkül) (31%), mandula (23%), nádcukor, tojásfehérje, méz, agavé nektár, narancslé és héja, vegyes fűszerek, édesköménymag, tápiókaliszt, ostya papír (burgonyakeményítő), vaníliakivonat, vaníliamag. Allergének: Lásd az összetevőket félkövérrel szedve  

Nem alkalmas tojás-, dió- vagy földimogyoró-allergiás emberek számára.

Minden Forza bár tele van sárgabarackkal, narancslével, agavé nektárral, nádcukorral és mézzel... 100% természetes, gyorsan hozzáférhető szénhidrátok a fáradt izmok helyreállításához.

Kajszibarackunk kénmentes, így természetesen sötétebb és édesebb, tele van esszenciális szénhidrátokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal Az édeskömény nagyszerű mangánforrás és gyulladáscsökkentő erejéről ismert tökéletes a vércukorszint szabályozására & nyugodt izomfájdalom hosszan tartó edzés után.

Jellemző értékek:

100 g-onként

Szeletenként 70g

Energia kJ/KCal

1524/363

1067/254

Összes zsír (g)

11.0
 

7.7
 

amelyből telített zsírsavak (g)

1.2
 

0.8
 

Szénhidrátok (g)

54.7
 

38.3
 

ebből: cukrok (g)

39.4
 

27.6
 

Szál (g)

10.6
 

7.4
 

Fehérje (g)

17.1
 

12.1
 

Só (g)

0.8

0.6 


 

Márka Veloforte

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Cégtörténet

Marc & Lara Giusti 2016 tavaszán alapította a Veloforte-t azzal a céllal, hogy létrehozza a világ legjobb állóképességi táplálékát.

A Veloforte egy ősi olasz energiakenyéren alapul... Gyümölcsök, diófélék és fűszerek finom keveréke, valamint a toszkánai Siena specialitása, a Panforte.

"A Veloforte szeletek nagyon hasonlítanak az ősi receptre, a dióféléket finomabbra aprították, és a pálinkát frissen facsart citruslevekre cserélték, de lényegében ez az ami a római légiókat hajtotta, ami erőt adott".