Salomon SONIC 3 Accelerate női neutrálius futócipő L40974800

Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Sonic 3 Accelerate utcai verseny futócipő a maga 223 grammjával és elöl 18 mm, hátul a sarok alatt 24 mm optivibe párnázással
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Salomon SONIC 3 Accelerate női neutrálius futócipő L40974800
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ermék paraméterek

Listaár: 44.990 Ft
   
Felhasználási terület: városi futás, könnyű túrázás, kényelmi cipő
Kollekció: férfi
Szélesség: normál/széles lábfejre
Szín: zöld-fehér (Icy Morn/White /Meadowbrook)
Súly: 194 g
Sarokemelés (drop): 6 mm

A pehelykönnyű SONIC 3 ACCELERATE futócipőt számtalan technológiával felszereltük, hogy tökéletes társad legyen a gyorsító edzéseken: Az Optivibe a rezgéseket tompítja, és ezzel csökkenti az izom kifáradását; a geometriai Decoupling tengely gyors átgördülést tesz lehetővé; az aszfaltra fejlesztett SensiFit pedig tökéletesen illeszkedik a lábadhoz.

A Sonic 3 Accelerate utcai verseny futócipő a maga 223 grammjával és elöl 18 mm, hátul a sarok alatt 24 mm optivibe párnázással ami áll egy responsive "energia visszaadó" és egy extra rezgéscsillapító rétegből, hogy minden lépésnél és elrugaszkodásnál, a láb becsapódásának és haladásának megfelelő reakciót hajtsa végre ás adja az energiát, segítve és védve a láb munkáját.

Vibration reduction

Az Optivibe olyan kombinációja a rezgéscsökkentő anyagoknak, mely jelentősen csökkenti a becsapódás erejét, az izomzat vibrációját, de csökkenti a hatékonyságot. Azaz a fáradtság később jelentkezik csak.

Optimized forward transition

Sima átgördülést biztosít a talajérintéstől az elemelkedésig.

Perfect fit

A Sensifit felső rész tökéletesen illeszkedik a lábfejhez, és futás közben dinamikusan követi annak változásait. Nagyon kényelmes ettől a cipő. Ez a kialakítás nem jár súlynövekedéssel.

Márka Salomon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!