Salomon Sense Ride 4 női terepfutó cipő L41690800

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ez a normál lábboltozatra készült terepcipő, bármilyen terepen tökéletes intenzív talpmintával, csillapítással. A gyorsfűző csak fokozza a kényelmet.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
41.990 Ft (33.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Salomon Sense Ride 4 női terepfutó cipő L41690800
41.990 Ft (33.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Termék paraméterek

Listaár: 39.900 Ft
   
Felhasználási terület: terepfutás
Kollekció: női
Szín: halványlila (Purple Heather / Ebony / Blazing Orange)
Súly: 235 g
Stabilitás: neutrális lábra
Sarokemelés (drop): 8 mm
Cikkszám: L41690800

A Salomon Sense terepfutócipők alkalmasak bármilyen terepre. Elindulás előtt nem kell azon gondolkodni, milyen is a talaj ott, amerre futni szeretnénk. A családnak mondhatni legoptimálisabb változata a Sense Ride, amely most már a 4. kiadásánál tart. A felső rész erősebb kialakítású elődjénél, jobb stabilitást ad azoknál, de szinte észrevétlen marad. A változatos terepet jól követi, legyen az akármilyen egyenetlen vagy sima, homokos vagy köves. Mindegy. Megbízható, stabil, komoly biztonságérzetet ad. Amikor magunk is kipróbáltuk, egy városi futócipő kényelmét tapasztaltuk.

A Contagrip MA kopásálló, nedves, száraz, puha és kemény terepen egyaránt jó tapadást biztosító külső talp, ami egyben precizitást és védelmet is biztosít.
A külső talp segíti a stabil talajfogást, az elrugaszkodást. Az alatta megbúvó Profeel Film megvédi a talpunkat az éles felületektől, mint pl. egy hegyes kődarab. Ez a lábujjaktól húzódig egészen a talpközépig.

Az Optivibe technológia a habok sajátos kombinációja. A technológia lényege az, hogy optimális csillapítás mellett ne vesszen el a futás dinamizmusa. Csökkentse a becsapódás erejét, késleltesse az izmok elfáradását, de a jó visszapattanás megmaradjon.
A megszokott gyorsfűző erősebb lett, meghúzás után egy kis zsebbe rejthető. A SensiFit felső rész tökéletesen lábra simul, Anti Debris Mesh anyaga kifejezetten terepfutáshoz tervezett, tartós, erős.

  • Contagrip MA
  • Optivibe
  • SensiFit
  • Profeel Film
  • EndoFit

Márka Salomon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!