Salomon Madcross női terepcipő L41442200

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Magas lábboltozatú futóknak ajánljuk ezt a rendkívül jó kapaszkodó tulajdonságokkal rendelkező terepcipőt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
32.900 Ft (25.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Salomon Madcross női terepcipő L41442200
32.900 Ft (25.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Bele lépve olyan, mintha csak egy zoknit vettél volna fel. Varrásmentes, egyetlen alkotóelemből álló bélése teljesen irritációmentessé teszi. A sarka alacsonyra, nem teljesen merev. A felvételét egy fül segíti. Itt is szokatlan megoldás, hogy a puha, kellemes tapintású bélés kinyúlik a cipőből, és rásimul az Achilles-ínre. A cipő ezek által zártabb, jobban megóvja a lábat a cipőbe időnként bejutó apróbb, de annál kellemetlen kőtörmeléktől, homoktól. Kicsit szélesebb is elöl, és kifejezetten azoknak javasolható, akiknek eddig az erős rüszt kihívást jelentett a futócipő kiválasztásakor.
Újdonság az is, hogy tulajdonképpen nincs nyelve. Helyette a felső rész felszabott. Kicsit olyan, mint a békanyelvként is ismert megoldás, de redők nélkül.
Az egyik leglágyabb EVA vegyületünkből és természetes anyagainkból álló Fuze Surge hab csillapítása sokat tompít a becsapódás erején, de jó a visszapattanása. Sima, de dinamikus lépést tesz lehetővé.
Talpmintázata univerzálissá teszi. Mindenféle terepen jól kapaszkodik, emelkedőn és ereszkedés közben is. A kívülről nem látható SensiFit a középtalptól a fűzőrendszerig körbeöleli a lábat, és ezáltal biztonságos, kényelmes, személyre szabott illeszkedést ad.
Hagyományos, lapos fűzője van.

Márka Salomon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!