Salomon Amphib Bold 2 női futócipő L41304300

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Belépőszintű futócipő, minimál stílusban, melyet triatlonra is ajánlunk! Vízelvezetése nagyszerű!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Salomon Amphib Bold 2 női  futócipő L41304300
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A cipő sarokkiképzése a lágy neoprene anyag miatt kevesebb tartást ad mint a merev sarkú futócipők, viszont ennek fejében a belebújást jobban segíti még vizes láb esetén is, valamint letaposva sarkát a cipőn károsodást rongálást nem teszünk és akár papucsként is használható a verseny végeztével a pihenés és lazulás időszakára. Új fejlesztésű S-Café talpbetétje minden esetben biztosítani fogja az egész napos kényelmet.

Sokoldalú sportcipő, ami egyaránt használható futáshoz, vizes kalandokhoz. Gondolj rá úgy mint egy vizes-sportokhoz tervezett futócipő, vagy egy olyan nyári futócipőre, amelyet akkor sem kell lecserélned, ha vízre szállsz, mert nem kell aggódni aha vizes lesz. A gyors fűzővel egy mozdulat szorosra húzni a lábfejeden, és ugyanilyen könnyű levetni is.

A Salomon Amphib Bold egy igazi minimalista, mind sarokemelésben mind súlyban minimalista utcai vagy verseny futócipője. Eredetileg az Amphib futócipő sorozatot a skandináviában igen népszerű swim-run versenyekre tervezték, de azt vegyük, figyelembe, hogy a swim-run versenyek vízben (fjord) és terepen erdőben ösvényeken, esetleg sziklás vagy homokos futáshoz tervezett terepes talpú cipő indokoltabb. Aztán lehetnek a futás mellett utcai szakaszok is a futásban, akkor ez a cipő oda termett, mert a felsőrész egy lyukacsos hálós anyag adja neoprene kiegészítéssel a sarkánál, egybe nyelvvel. Ez azt eredményezi, hogy a víz azonnal bemegy a cipőbe, de ahogy bement úgy azon lendülettel ki is folyik, tehát nem fogunk tocsogni a cipőben öt lépésnél tovább. Ez a triatlon versenyeken előnyös dolog amikor a vizes frissítőkapuk ontják a vizet a versenyző nyakába, és a víz olyan, hogy a végén a cipőben köt ki, ha az nem képes kiereszteni a vizet futás közben.
A talpát tekintve inkább a keményebb feszes futócipő vonalat képviseli és igényli a jó futótechnikát, sőt kicsit ki is kényszeríti a jó futótechnikát mert a sarokra érkezést bünteti hosszú távon.

A Salomontól már jól ismert gyors-fűző technikát ez a cipő is alkalmazza, ahol a egyetlen húzással és a szorító kocsi fixálással a futás teljes időtartamára kapunk egy, a lábfejet végig egységesen megfeszítő és jó tartást biztosító rögzítést.

Márka Salomon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!