Mizuno Wave Inspire 19 női futócipő J1GD234425

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Minden napi futásra hölgyeknek, akik igénylik a stabilitást pronáló lábboltozatuk miatt. A kezdő futóktól maratonig, aszfaltra.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
54.990 Ft 43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -11.000 Ft -20%
Menny.:db
Mizuno Wave Inspire 19 női futócipő J1GD234425
54.990 Ft 43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -11.000 Ft -20%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • Varratmentes felsőrész a jobb illeszkedés érdekében Inspirálódjon a futáshoz az új Wave Inspire 19  amelyet úgy terveztek, hogy a mindennapi futásokat
  • könnyedebbé tegye, miközben támogatja technika.
  • A sarokéknél található MIZUNO ENERZY hab kiváló párnázást és energia visszaadást biztosít.
  • A dupla legyező alakú hullám támogatja a láb mozgását, hogy elkerülje a túl-pronációt.
  • A továbbfejlesztett felső kialakítás biztosítja zökkenőmentes illeszkedés.
  •  
  • MIZUNO ENERZY Hab a sarokéken a csodálatos párnázás és energia-visszaadás érdekében.
  • A kifejezetten túl-pronációhoz tervezett dupla legyező alakú hullám hullámos, magasabb belsővel rendelkezik, amely lehetővé teszi sima testmozgás azáltal, hogy megakadályozza a cipő belsejének ellaposodását.

Az átlagos felépítésű futók számára, akiknek boltozatsüllyedésre kell futócipő. 
Mindenki számára, a kezdő futóktól a maratonokra készülő futókig.
Meríts ihletet és lépj előre ezzel a kényelemre és meghajtásra tervezett cipővel. A csodálatos párnázást és energia-visszavezetést a teljes középtalppal ellátott MIZUNO ENERZY FOAM biztosítja, amely 2 mm-rel vastagabb lett. Ez kényelmessé teszi a lábfejet, miközben lendületesebb, ruganyosabb érzetet is nyújt.
A MIZUNO WAVE Inspire továbbfejlesztett formája még jobb stabilitást biztosít anatómiai kiképzésével, amely követi a láb alakját.

AirMesh

Az AirMesh anyag egy levegőztető rendszer, amely légáteresztőséget biztosít, és ezzel együtt kényelmet is.

SmoothRide

A SmoothRide technológiát azért hozták létre, hogy futás közben a lehető legjobban zökkenőmentesebbé tegye a gyors gyorsítás és lassítás közötti átmenetet, csökkentve a sérülést és növelve a rugalmasságot. Ez a technológia lehetővé teszi a Mizuno számára, hogy olyan futócipőt hozzon létre, amely nagyon kényelmessé teszi a futást. A Mizuno a cipőtervezés és -technológia vezető márkájának számít, és a SmoothRide-dal megtették a következő lépést a futás közbeni maximális élvezet és teljesítmény felé.

X10

Az X10 egy tartós karbon gumi, amely a talp sarokrészén, a talp leginkább igénybe vett részén helyezkedik el. Ezzel meghosszabbítja a cipő élettartamát és ellenállóságát.

Mizuno Wave

Ez egy egyedülálló technológia, amely egyesíti a funkcionális futócipőhöz szükséges két alapvető tulajdonságot - a csillapítást és a stabilitást.

A futás túlzottan megterheli a testet, ezért a megfelelő csillapítás és stabilitás kombinációja fontos a sérülés kockázatának csökkentése érdekében.

A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít azáltal, hogy az ütközés erejét nagyobb területen osztja szét. A hullámtechnológia stabilitását a cipő külső és belső oldala közötti szerkezeti különbség biztosítja, így ellenáll a középtalp összenyomódásának a leginkább terhelt területeken. A csillapítás és a stabilitás alapelemei a hullámlemezben bármely futó számára kialakíthatók, és az eredmény a legkönnyebb, technológiailag legfejlettebb, teljesítményt nyújtó atlétikai cipő.

Dynamotion Fit

A Mizuno Dynamotion Fit technológia a testmozgás közbeni 3D elemzésén alapul. Olyan szabásmintát hoz létre, amely tökéletesen illeszkedik a ruházathoz és a lábbelikhez, és biztosítja a mozgás szabadságát.

Márka Mizuno

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Cégtörténet

1906-ban, Osakában alapított családi vállalkozás. Prémium kategóriás sportcipők gyártásával foglalkozik, melyek híven tükrözik a Japán csúcstechnológiát. A mai napig a technológiai fejlesztéseket a reklám és marketing elé helyezik. A Mizuno név ezért is lett fogalom a sportban.