Masszázs

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Temérdek masszázsformából választhat, legyen szó pihenésről, felfrissülésről, megelőzésről, fájdalmak vagy éppen egy adott rendellenesség enyhítéséről, megszüntetéséről.

Telefon: +36 30 319 8417

Elérhetőség: tájékoztatást kérek
Kívánságlistára teszem
Masszázs

Leírás és Paraméterek

Greifen Masszázs Stúdió - Studio D,   Házhoz jövünk! Telefonálj!

Telefon: +36 30 319 8417

-------------------------------------------------------

Itt vehetik igénybe a Doctor Life kompressziós hullámmasszázst, mely a hatékony alakformálás nélkülözhetetlen kiegészítője.

-------------------------------------------------------

A mindennapi feladataink, problémáink mellett még a stressz által okozott gondokkal is meg kell küzdenünk. Ilyen esetben legtöbbször hát-, váll-, vagy derékfájdalmakra panaszkodunk. Ráadásul a mozgásszegény életmód vagy akár az erőteljes igénybevétel is okozhat kellemetlen testi tüneteket.

Mi kitűnő alternatív megoldást kínálunk a hozzánk látogatóknak a speciálisan kifejlesztett masszázstípusainkkal.

Temérdek masszázsformából választhat, legyen szó pihenésről, felfrissülésről, megelőzésről, fájdalmak vagy éppen egy adott rendellenesség enyhítéséről, megszüntetéséről.

Igény szerint egy kezelésen belül is választhatóak variációink: stressz, görcsoldó, izomlazító, relaxáló, alakformáló és bőrmegújító kezelések.

És ha már eljutott oldalunkig, csak annyit mondunk: Megtette az első lépést!

Masszázs típusok és árak

Mi történik a harminc perc alatt? 

A nyakszirttől kiindulva átmasszírozva a nyakat, a csuklyás izmot és a vállakat, haladunk a lapockát és hátközepet érintve a derék, illetve a csípő irányában, átdolgozva a forgókat is, majd vissza.

Ez egy izomlazító, izomgörcs és energiablokk oldó, harmonizáló, energetizáló masszázs. A legfontosabb pontok stimulálásával, váltakozóan gyengéd és erősebb nyomással oldjuk ki az energiablokkokat, feszüléseket, letapadásokat és harmonizáljuk az energiaellátást. Finom mozdulatokkal felszabadítjuk az elakadásokat és a feltorlódott energiát egyenletesen elosztjuk. 

Megnyugvás a testnek, útmutatás a léleknek, adott esetben utazás a zene és a masszázs segítségével egy másik világba.

Mi történik a teljes testmasszázs esetén?

Akinek hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy fel tudjon oldódni, annak érdemes a 60, illetve a 90 perces kezelést igénybe vennie, akár csak a hátra összpontosítva is. 

De igénynek megfelelően itt nem csak a hát, hanem a talpak, lábak, karok izomfeszülései, letapadásai is oldhatók. 

Egy-egy masszázs nem minden esetben a megjelölt ideig tart, a jelzett időtartam a minimum időt jelöli. Az időtartam – kiváltképp a két rövidebb verzió esetében -, akár 20-25 perccel is hosszabbodhat. Ez minden esetben függ a vendég lelki és fizikai állapotától, mely állapot legnagyobb részt masszázs közben mérhető fel. 

Ilyenkor derülnek ki a rejtett csomók, blokkok, letapadások, melyek oldásának, enyhítésének időtartama a vendég lelkének és/vagy izomzatának állapotától függően változó.

Az általam végzett eljárás lényege a problémák megoldása, enyhítése, amennyire csak lehet, fájdalomokozás nélkül. 

A nyak masszírozásával kezdünk, majd a fejtető és az arc következik. A sorrend felcserélhető, ám a legjobb hatás elérése érdekében javasolt a helyes sorrend megtartása.

Az arcot, a kozmetikában is jól ismert arcizom- és bőrfeszesítő mozdulatokhoz hasonlóan végezzük, egy dinamikusabb, összetettebb formában, arcfeszesítő és tápláló krémek nélkül. A saját krém használata nem tiltott, lehet hozni.

A fejmasszázst, a Dél-Indiai területeken honos módszer szerint alkalmazzuk, minimális eltéréssel, eddigi, Indiát is megjárt vendégeink nem kis meglepetésére és elégedettségére.

A nyakmasszázs alapvetően a stresszoldó masszázs része. Hátmasszázs esetében is ott kezdünk, gyakorlatilag megegyezik azt ott alkalmazott módszerrel.
A helyes sorrendet betartva, a nyakmasszázzsal indítva, a nyaki izomzat feszülései, görcsös összehúzódásai enyhíthetők, ezáltal oldódik a stressz, valamint a fejmasszázshoz előkészíti a terepet. Kevésbé fog feszülni a fejbőr, de hatással van az arcizmokra és az arcbőrre is, mely esetben a fül mögötti területről húzzuk el finoman a bőrt, egy úgynevezett előfeszítést imitálva az arcbőrnek.

Ezt követi a fentebb említett fejmasszázs, ami a stresszt tovább oldja, élénkíti a vérellátást, hatással van a szellemi frissességre. A nyakmasszázzsal együtt hatásosan kezeli a fejfájást, migrént és az álmatlanságot. Kiváló a rossz közérzetet, fáradtság, feledékenység, memóriazavar ellen. Csökkenti a fejbőr korpásodását, a hajhullást és csökkenti a hajvégek töredezettségét.

Az arc masszírozásával zárunk, mely rendszeres alkalmazása telítettebbé teszi az arcot, élettel tölti fel az arcizmokat és gyengéden feszesíti a bőrt, ezáltal csökkenti a ráncokat és azok kialakulását.

A hát kezelése és masszírozása 30 percben

Egyre kevesebb a kényeztetésre, regenerálódásra szánt idő. Egyre kevesebb időnk van arra, hogy átmozgassuk a tagjainkat, hogy felfrissítsük a keringést ereinkben, izmainkban. Emellett egyre több a méreganyag lerakódás a szervezetünkben. Szó szerint a bőrünkön tapasztaljuk a negatív változásokat, mert fáradt, fakó, rugalmatlan, vitaminhiányos. Az izmok le vannak tapadva, a hátunkon egyre jobban érezzük a feszülést.
A tibeti mézes masszázs segíthet ezen problémák egyidejű megoldásában. A méz jótékony élettani hatásait szinte el sem kell mondani, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy rengeteg vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, ami feltétlenül szükséges a sejtek regenerálásához. Ezért inkább a technológiára hívnám fel a figyelmet.
A mézet egyenletesen elosztva a háton, a tenyérből kúpot formázva a vákuumhatást alkalmazva szinte feltépi a letapadt hátizmokat. A vákuum előnyeit kihasználva, a pórusokon keresztül bejuttatott méz, a sejtek közül kihúzza a lerakódásokat. A keringés felgyorsulásával az anyagcsere nagymértékben javul, az izomzat megkönnyebbül, lazábbá válik. Mivel igen intenzív kezelésről van szó, attól függően, hogy mekkora az ingerküszöb, 10-15 percig is eltarthat, illetve a méz becukrosodásáig. Akkor eredményes a kezelés, ha szürkés színűvé válik a cukorréteg.
Langyos vizes törölközővel lemossuk a mézet, majd mandulaolajjal gyengéd, simító masszázs következik néhány percben, hogy megnyugodjon a bőr és a lélek egyaránt. Előfordul, hogy menet közben derül ki, hogy valaki kevésbé képes elviselni ezt az eljárást. Ebben az esetben is minimum 5 perc szükséges ahhoz, hogy az eljárásnak legalább minimális eredménye legyen. Többszöri kezelés esetén azonban növekszik a tűréshatár is.

Kezelés 60 percben

A kezelést egybe lehet kötni természetesen a hagyományos masszázstechnikával, vagyis először a lábak, karok, arc átmasszírozása történik hagyományos svéd-technikával, majd a fent ismertetett módon a hátat dolgozzuk meg. Ezt követően néhány perces gyengéd mandulaolajos átsimítás következik és pár perc pihenő.
Annyiban különbözik a 30 perces masszázstól, hogy kezdésnek a hátára fekszik a vendég és a stresszoldó masszázs fogásainak megfelelően elölről végigmasszírozzuk az arc és nyak részeit, melynek időtartama legfeljebb 30 perc. Ez után következik a mézes kezelés és masszázs.

A fáradt, visszeres lábakat sokszor érezzük nehéznek, szinte alig tudjuk mozgatni azokat. Ez a kezelés segít a fáradtságot eloszlatni, a lábakat frissebbé tenni.

Körülbelül, öt-öt percben a talpakat, lábfejet, bokát, lábszárat tengeri iszapos vagy zöld algás krémmel gyengéden átmasszírozzuk. Majd bokától fölfelé indulva a lábszárakat a vádlival együtt olajjal kezelve, felrázogatva a lábszár és comb izomzatát, egészen a combközépig masszírozzuk, szintén öt-öt percig. Ezután következnek a levezető fogások, pihentetéssel együtt.

 • 1 alkalom 70 perc – 
 • 5 alkalom 70 perc –
 • 10 alkalom 70 perc – 
 •  
 • 1 alkalom 140 perc – 
 • 5 alkalom 140 perc – 
 • 10 alkalom 140 perc – 

Amit nem árt tudni

Problémák, melyeken segíthetünk:

 • megereszkedett mellek,
 • rugalmasság csökkenése, elvesztése,
 • kifelé álló mellbimbók,
 • dekoltázs megszűnése, kifelé álló mellek

A mellmasszázs leginkább akkor hatásos, ha a mell még nem veszítette el teljesen a formáját. Így, ha valakinek kicsit kezdenek megereszkedni a mellei, illetve kezdik elveszíteni eredeti rugalmasságukat, és/vagy a mellbimbók kifelé állnak, a keblek középről széthúzódtak, jó eredmény érhető el. Csodát tenni azonban nem lehet!

De az idősebb korosztály se keseredjen el, mert már 50+ esetében is értünk el látványos eredményeket, persze adottságtól függően. Mindenképpen szükséges egy előzetes konzultáció, ami ingyenes.

Érdemes megelőzés céljából is alkalmazni ezt a masszázsfajtát, hiszen lassíthatja a mell megereszkedését és összeesését. Azt, hogy mekkora az esély a változásra, a kötőszövetek állapotából is meg lehet állapítani, mint ahogy azt is, hogy kinek van hajlama arra, hogy melle évekkel később akár csúnyán megereszkedjen. Fontos, hogy ezt ne önmagunk döntsük el, kérjük ki szakember, illetve a masszőr véleményét is, hisz adott esetben a vélemények eltérhetnek. Általánosan elfogadott tévhit, hogy 35 éves kor felett, már csak műtéti beavatkozással – felvarrás, beültetés – lehet segíteni. Ez sok esetben nem igaz.

Befolyásoló tényezők lehetnek a kor, az izomzat állapota és az alkat, avagy a genetika. Nagyon fontos tudnivaló, hogy a masszőr nem orvos, nem plasztikai sebész, ezért amit elmond, az nem diagnózis.

Mi történik a kezelés alatt?

A teljes kezelésből mindössze 6-8 percet tesz ki a mell masszírozása, a többi az előkészítés folyamata.

Az első lépések, a jobb hatásfok elérése érdekében

 • Kozmetikai kefével óvatosan eltávolítjuk az elhalt hámréteget.
 • Ezt követően “tengeri iszappakolás” felvitele, ami tele van ásványi anyagokkal, melyek a bőrön keresztül szívódnak fel és jótékonyan hatnak a mirigyekre.
 • Ezt fóliával takarjuk, amit 15 perc pihentetés után alaposan le kell mosni.
 • A tulajdonképpeni kezelés a háti csigolyák mentén elhelyezkedő, mellkasra ható akupresszúrás pontok stimulálásával, valamint a hátközépi izomzat lazításával kezdődik. Ez javítja a testtartást és tovább erősíti a kívánt hatást. 

A hátközépi izomzat, sok esetben felelős azért, hogy a keblek széthúzódnak, a mellbimbók kifelé mutatnak, ezért fontos annak ellazítása, rugalmasságának visszaállítása. A hátközépi izomzat feszülése, görcsszerű összehúzódása, bekeményedése, nagymértékben hozzájárul a mellek középről való széthúzódásához. Ezt a hatást fokozhatja az oldalsó, hónalj alatti izomzat feszülése, rugalmatlansága is.

 • A következő lépés, a lábfejen végzett reflexzóna-masszázs. A lábfej felső részén helyezkedik el a mellzóna, melyet a lábujjaktól a lábfej irányába mélysimítással kell masszírozni – ez a technika kismamáknak is javasolt, mert fokozza a tejtermelődést.
 • Ezt követően, egy nem erősen végzett, úgynevezett lazító hasmasszázs következik, a még esetleg fennálló, vagy meglévő feszültség enyhítésére, a komfortérzet növelésére. Nagyon fontos, hogy a vendég koncentrálni tudjon a melleire, megszabadulva a félelmektől, az egész napi stresszhelyzetektől. Annak a tudatnak a rögzítése és erősítése a cél, hogy mellfeszesítő, alakformáló masszázson vesz részt, amely mint az agykontroll, hozzájárul a hatásfok növeléséhez.
 • Mindezek után következik a mell masszírozása Fügekaktuszos mellfeszesítő krémmel (egy máig használt 5000 éves arab recept alapján), erősen koncentrálva a mell környékén lévő akupresszúrás pontokra. Az egyik ilyen pont a mellbimbó vonalában a mell alatt, a másik a hónaljredő szélén található. A mellek masszírozása hasonló technikával történik, mint az arc kozmetikai masszírozása. A mellek mellett kívül, a hónaljak alatti terület lazításával, mellek felé, középre, enyhén felfelé ívelő masszírozásával történik. Ezt követi a mellek enyhén befelé és felfelé ívelő körkörös masszírozása, illetve az alulról a mellbimbók irányába történő egyenes vonalú kozmetikai jellegű masszázs. A körülbelül 50 perces kezelés, dekoltázsmasszázzsal zárul. A változás többnyire már a második, harmadik kezelés után is érezhető – egyes esetekben már az első után észleltek változást – láthatóvá a negyedik, ötödik alkalom után válik. Azonban javasolt a tizenkét alkalom, hogy tartósan elérhető legyen a kívánt eredmény.

A kúrát ezt követően érdemes megismételni még kétszer hat hónapos különbséggel, majd évente egy alkalommal. Persze ez attól is függ, hogy csökken-e a mellek feszessége és azt mennyi idő alatt teszi. Egyes kirívó esetekben (40 év felett) egy kezelés sorozat eredménye másfél évig is tartósnak bizonyult. De mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mennyire veszi szigorúan. A javasolt kúra a minél hosszabb tartósság érdekében indokolt. Ugyanakkor akár megelőzési jelleggel is végezhető az eljárás évente egy kezeléssorozattal.

A végeredmény feszesebb, formásabb mellek, előre mutató mellbimbók és esetenként akár 4-6 cm-rel megnövekedett méret. A növekedés mértéke nagyjából megegyezik a menstruációs időszak alatt tapasztalható mellnövekedéssel, ami elég látványos tud lenni. Ám nem szabad azt gondolni, hogy a mellmasszázs hatása megegyezik a plasztikai beavatkozás eredményével. Annál viszont minden szempontból kíméletesebb és egyáltalán nem okoz fájdalmat.

Mert mi segítünk abban, hogy külleme és közérzete is rendben legyen!

 • 1 alkalom 30 perc – 
 • 5 alkalom 30 perc – 
 • 10 alkalom 30 perc – 

A sportolás és a zsírégetők mellé elengedhetetlen a cellulit kezelés és masszázs! Jelentősen csökkentheti a narancsbőr és a striák mennyiségét, mellyel feszessé és fényessé teheti bőrét!
A paprikás cellulit masszázs hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely nem más, mint a test bizonyos részein – elsősorban has, csípő, fenék, comb – kialakult zsírfelesleg, melytől a szervezet csak külső segítséggel tud megszabadulni.

A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatja mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése, vagy éppen öröklött tulajdonság is. A nyirokrendszer szállítja el a salakanyagokat, melyek sok esetben a tárolt zsiradékkal együtt megreked, de a szervezet megfelelő működése során folyamatosan el is távozik. Nem megfelelő működés, illetve kevés folyadékfogyasztás esetén a salakanyagok felhalmozódnak, romlik a sejtek anyagcseréje, a tárolt zsírréteget nem lesz képes lebontani, elszállítani, hogy a szervezet energiává alakítsa.

A kezelés
Első lépésként egy féldiónyi paprikakrémmel, vagy kevés paprikaolajjal bekenjük a kezelendő felületet, míg a nagy része be nem szívódik úgy, hogy ne legyen túl síkos. Majd egy úgynevezett masszázskesztyűvel átdörzsöljük a kezelt területet, míg kellemesen fel nem pirosodik. Ezt követik a plesseléses, erőteljes nyirokmasszázshoz hasonló, zsírtörő mozdulatok, végezetül egy teljes tenyeres erőteljes átdörzsöléssel zárjuk a folyamatot.
A cellulit masszázs során speciális masszázstechnikát alkalmazunk, amely hasonló a nyirokmasszázshoz, de annál sokkal erőteljesebb eljárás. Ennek célja a zsírsejtek összetörése, melynek következtében a bőrfelület sárgás, barnás foltos lesz, érzékenyebbeknél belilulhat, ami természetes jelenség, mint pl. az izomláz. Ha azonban az esetenként keletkezett lila foltok nem múlnak el és/vagy fájdalmasak, a cellulit masszázs erősségét enyhíteni vagy szüneteltetni kell, míg a foltok el nem múlnak. A paprikakrém hatása miatt, sokszor 2-3 napig is érezhető egyre kisebb intenzitással a paprika ereje.

10 alkalom ajánlott, hogy a hatás biztos legyen. Előfordulhat azonban, hogy egyes esetekben akár 30 alkalom is kell a megfelelő állapot eléréséhez.

Hatásai
Fellazítja a zsírszöveteket, ezzel megkönnyítve a szervezet számára a lebontást és annak elszállítását. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés. Ez a szövetek jobb táplálásához vezet, felgyorsul a sejtek anyagcseréje is.

60 perces változatnál a masszázs okozta bőrfelmelegedést fokozzuk a testtekercselő fólia alkalmazásával. A fólia alatt a paprikának köszönhetően generált hőhatás tovább fokozódik.

Végeredmény
A kezelések elsődleges hatása, hogy a bőr feszesebb, fényesebb, selymesebb lesz és jelentősen csökkennek a „gödröcskék”. Ugyanakkor karcsúsít, átformálja az alakot.

Kúraszerű alkalmazása során (minimum 10 alkalom), szükséges a sok folyadék fogyasztása és a rendszeres testmozgás, hogy a méreganyagok minél hamarabb távozhassanak.

Kiknek nem ajánljuk a cellulit masszázst?

 • várandós anyáknak,
 • szoptató kismamáknak,
 • érszűkület, visszér, vérzékenység esetén,
 • daganatos betegségben szenvedőknek,
 • legyengült szervezet számára,
 • idős embereknek
 • 1 alkalom 60 perc – 
 • 5 alkalom 60 perc – 
 • 10 alkalom 60 perc –

A sportolás és a zsírégetők mellé elengedhetetlen a cellulit kezelés és masszázs! Jelentősen csökkentheti a narancsbőr és a striák mennyiségét, mellyel feszessé és fényessé teheti bőrét!
A paprikás cellulit masszázs hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely nem más, mint a test bizonyos részein – elsősorban has, csípő, fenék, comb – kialakult zsírfelesleg, melytől a szervezet csak külső segítséggel tud megszabadulni.

A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatja mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése, vagy éppen öröklött tulajdonság is. A nyirokrendszer szállítja el a salakanyagokat, melyek sok esetben a tárolt zsiradékkal együtt megreked, de a szervezet megfelelő működése során folyamatosan el is távozik. Nem megfelelő működés, illetve kevés folyadékfogyasztás esetén a salakanyagok felhalmozódnak, romlik a sejtek anyagcseréje, a tárolt zsírréteget nem lesz képes lebontani, elszállítani, hogy a szervezet energiává alakítsa.

A kezelés
Első lépésként egy féldiónyi paprikakrémmel, vagy kevés paprikaolajjal bekenjük a kezelendő felületet, míg a nagy része be nem szívódik úgy, hogy ne legyen túl síkos. Majd egy úgynevezett masszázskesztyűvel átdörzsöljük a kezelt területet, míg kellemesen fel nem pirosodik. Ezt követik a plesseléses, erőteljes nyirokmasszázshoz hasonló, zsírtörő mozdulatok, végezetül egy teljes tenyeres erőteljes átdörzsöléssel zárjuk a folyamatot.
A cellulit masszázs során speciális masszázstechnikát alkalmazunk, amely hasonló a nyirokmasszázshoz, de annál sokkal erőteljesebb eljárás. Ennek célja a zsírsejtek összetörése, melynek következtében a bőrfelület sárgás, barnás foltos lesz, érzékenyebbeknél belilulhat, ami természetes jelenség, mint pl. az izomláz. Ha azonban az esetenként keletkezett lila foltok nem múlnak el és/vagy fájdalmasak, a cellulit masszázs erősségét enyhíteni vagy szüneteltetni kell, míg a foltok el nem múlnak. A paprikakrém hatása miatt, sokszor 2-3 napig is érezhető egyre kisebb intenzitással a paprika ereje.

10 alkalom ajánlott, hogy a hatás biztos legyen. Előfordulhat azonban, hogy egyes esetekben akár 30 alkalom is kell a megfelelő állapot eléréséhez.

Hatásai
Fellazítja a zsírszöveteket, ezzel megkönnyítve a szervezet számára a lebontást és annak elszállítását. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés. Ez a szövetek jobb táplálásához vezet, felgyorsul a sejtek anyagcseréje is.

60 perces változatnál a masszázs okozta bőrfelmelegedést fokozzuk a testtekercselő fólia alkalmazásával. A fólia alatt a paprikának köszönhetően generált hőhatás tovább fokozódik.

Végeredmény
A kezelések elsődleges hatása, hogy a bőr feszesebb, fényesebb, selymesebb lesz és jelentősen csökkennek a „gödröcskék”. Ugyanakkor karcsúsít, átformálja az alakot.

Kúraszerű alkalmazása során (minimum 10 alkalom), szükséges a sok folyadék fogyasztása és a rendszeres testmozgás, hogy a méreganyagok minél hamarabb távozhassanak.

Kiknek nem ajánljuk a cellulit masszázst?

 • várandós anyáknak,
 • szoptató kismamáknak,
 • érszűkület, visszér, vérzékenység esetén,
 • daganatos betegségben szenvedőknek,
 • legyengült szervezet számára,
 • idős embereknek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!