BLACKROLL MED- SMR MASSZÁZSHENGER (FEHÉR- ZÖLD) BRMEDGNC

Átlagos értékelés: Nem értékelt
A 20% -kal puhább a BLACKROLL® STANDARD SMR hengerhez képest, lágyabb önmasszírozást tesz lehetővé.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Kívánságlistára teszem
Szín
-
16.190 Ft (12.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BLACKROLL MED- SMR MASSZÁZSHENGER (FEHÉR- ZÖLD) BRMEDGNC
16.190 Ft (12.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A BLACKROLL® MED SMR hengerrel könnyedén növelheted izomzatod rugalmasságát, fokozhatod teljesítményedet egyszerűen kivitelezhető gyakorlatokkal és minimális erőkifejtéssel. A 20% -kal puhább a BLACKROLL® STANDARD SMR hengerhez képest, lágyabb önmasszírozást tesz lehetővé. Terápiák során kisebb testtömegű embereknek vagy kevésbé intenzív masszázsra, továbbá idősebb korosztálynak ajánljuk.

· Láthatóan növeli és fenntartja az izomzat rugalmasságát és teljesítményét

· Megakadályozza sportolásból eredő törzsi sérüléseket

  • Regenerálja az izmokat

FIGYELEM!

Nem javasoljuk koordináicós gyakorlatokat végzésére a MED SMR hengert. A BLACKROLL® MED maximum 75 kg-os terhelésig ajánlott. A nagyobb testtömeggel rendelkező emberek számára a BLACKROLL® STANDARD ajánlott.

„A fájdalom több dologtól függhet. A sikeres kezelés végső célja, hogy megtaláljuk a valódi okokat, megfelelő terápiával kezeljük azokat az elhúzódó fájdalomcsillapítás helyett. A fájdalom oka sokszor teljesen máshol található, mint ahonnan a páciens észleli. A betegek számára elengedhetetlen annak megértése, hogy testünket fasciális láncok és meridiánok kapcsolják össze. Ezen struktúrák szabályozásához legfőképp a BLACKROLL® MED-et, a 8cm-es BLACKROLL® BALL-t és a BLACKROLL® DUOBALL-t ajánlom. Ezeket az eszközöket a páciens saját maga is képes használni.

Ruhaméret -
Márka Blackroll

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!