Asics Evoride férfi neutrális futócipő (kék-bronz) 1011A792-400

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ajánljuk normál lábboltozatra, aszfaltra, hosszabb távokra. Az erősen felhajló orr rész segít a helyes talajfogásban és hatékonnyá teszi lépést.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
41.990 Ft 37.490 Ft (29.520 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -4.500 Ft -11%
Menny.:db
Asics Evoride férfi neutrális futócipő (kék-bronz)  1011A792-400
41.990 Ft 37.490 Ft (29.520 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -4.500 Ft -11%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Asics Ride család három tagja a Metaride, Glideride és az Evoride. Közös jellemzőjük az erősen felhajló orr rész, ami segít a helyes talajfogásban és hatékonnyá teszi lépést - nem vered oda a sarkad . Az Evoride a három közül a legkönnyebb és a leggyorsabb. A család minden tagja könnyű és elegáns és segíti a helyes futómozgást - hogy a mozgásod jobban hasonlítson akár Kipchoge futásához.
Az Evoride és a Glideride is a Metaride-ra épül. Neutrális a cipő nincs benne belső megtámasztás, mert ennél a cipőnél értelmetlen. Ha bármelyik cipőboltban vagy ortopéd orvosnál azt mondták, hogy kella stabil cipő, akkor ennéla cipőnél ezt az instrukciót elfelejtheted mert ha kishsznélod a cipő által nyújtott előnyöket biztos nem lesz rá szükséged. Az ívelt talp könnyebbé teszi a futólépést, csökkenti a boka mozgását, tovább futó hosszabb ideig érzi magát frissnek és ha laposabban megfigyeled ebbena cipőben azonos tempó mellett a lacsonyabb lesz a pulzusod is.

A cipő teljes hosszán végighúzódó FlyteFoam középtalppal kifejezetten jó csillapítást biztosít és ez a hab nem növeli a cipő tömegét még akkor úgy sem hogy a talp a megszokottnál vastagabb. biztosít.

A cipő kiválasztásánál az angol (UK) méret használatát javasoljuk! 

Az európai (EU) és amerikai (US) mérteket csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel.

Márka Asics

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!