Asics Evoride férfi neutrális futócipő 1011A792-020

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ajánljuk normál lábboltozatra, aszfaltra, hosszabb távokra. Az erősen felhajló orr rész segít a helyes talajfogásban és hatékonnyá teszi lépést.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
41.990 Ft 35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -6.000 Ft
Menny.:db

Villámgyors szállítás

Készleten lévő termékek akár másnapra!

Gyors árubeszerzés

Valamit nem találsz nálunk? Írd meg mire van szükséged, beszerezzük!

Segítünk ha elakadtál

+36 30 712 2842
Asics Evoride férfi neutrális futócipő 1011A792-020
41.990 Ft 35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -6.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Asics Ride család három tagja a Metaride, Glideride és az Evoride. Közös jellemzőjük az erősen felhajló orr rész, ami segít a helyes talajfogásban és hatékonnyá teszi lépést - nem vered oda a sarkad . Az Evoride a három közül a legkönnyebb és a leggyorsabb. A család minden tagja könnyű és elegáns és segíti a helyes futómozgást - hogy a mozgásod jobban hasonlítson akár Kipchoge futásához.
Az Evoride és a Glideride is a Metaride-ra épül. Neutrális a cipő nincs benne belső megtámasztás, mert ennél a cipőnél értelmetlen. Ha bármelyik cipőboltban vagy ortopéd orvosnál azt mondták, hogy kella stabil cipő, akkor ennéla cipőnél ezt az instrukciót elfelejtheted mert ha kishsznélod a cipő által nyújtott előnyöket biztos nem lesz rá szükséged. Az ívelt talp könnyebbé teszi a futólépést, csökkenti a boka mozgását, tovább futó hosszabb ideig érzi magát frissnek és ha laposabban megfigyeled ebbena cipőben azonos tempó mellett a lacsonyabb lesz a pulzusod is.

A cipő teljes hosszán végighúzódó FlyteFoam középtalppal kifejezetten jó csillapítást biztosít és ez a hab nem növeli a cipő tömegét még akkor úgy sem hogy a talp a megszokottnál vastagabb. biztosít.

A cipő kiválasztásánál az angol (UK) méret használatát javasoljuk! 

Az európai (EU) és amerikai (US) mérteket csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel.

Márka Asics

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!