100%-os ALMA-SÜTŐTÖK ROSTOS zöldséglé 3 LITER Nkzlds10

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Prémium minőségű, rostos, 100% alma-sütőtök zöldséglé.
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 700 Ft
Kívánságlistára teszem
íz
100%-os ALMA-SÜTŐTÖK ROSTOS zöldséglé 3 LITER Nkzlds10

Leírás és Paraméterek

Alma-sütőtök préselt, rostos lé gyümölcs, és zöldségpürével

Válogatott, hazai, magas beltartalmi értékkel rendelkező sütőtök fajtákból. Tartósítószert, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, almával édesítve. Termékünk íze, cukorfoka, színe- és rosttartalma a felhasznált alapanyagok fajtájától és évjáratától függően kis mértékben változhat.

Összetevők

Saját feldolgozású préselt almalé, almapüré 70%, sütőtökpüré 30%, antioxidáns: aszkorbinsav

Tápérték

Tápérték 100 ml termékben:

Energiatartalom 230kJ/54 kcal
Zsír 0.44 g
ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 12 g
ebből cukor 11 g
Fehérje 0.8 g
Só 0.001 g
Élelmi rost 5 g

Nagyon tápláló és ásványi anyagokban gazdag

kalcium, cink, mangán, réz, vas, foszfor, C-vitamin, karotin, biotin, niacin, pantoténsav, A, B1, B2, B6 vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően egészségmegőrző, gyógyító hatással bír.

Magas az antioxidáns-tartalma

A sütőtök alkalmas gyulladásos betegségek kezelésére, különösen nagy hatékonyságot mutat megfázásos, meghűléses megbetegedések esetében, de alkalmazható tüdőgyulladás és egyéb tüdőkárosodások kezelésére is.

Növeli az ellenálló képességet

A sütőtökben sok a béta-karotin, ami a szervezetedben A-vitaminná válik, ez segít a fertőzések leküzdésében. Szintén magas a C-vitamin tartalma, ami növeli a fehérvérsejt termelést, hatékonyabbá válik az immunrendszered, illetve gyorsul a sebek gyógyulása is.

Erősebbé teszi a szívedet

A kálium, a C-vitamin, a rostok és az antioxidánsok együttesen járulnak hozzá, hogy a tested motorja jobban dolgozzon. Csökkenti a rossz koleszterinek szintjét, így védi az érrendszeredet, emiatt is kisebb a szívbetegségek veszélye.

Segíti a fogyókúrát

Tápanyagokban gazdag élelmiszer, de ennek ellenére hihetetlenül alacsony kalóriatartalmú. Így jóval többet fogyaszthatsz belőle, mint más szénhidrát forrásokból (rizs, burgonya, stb.). A rostok miatt a sütőtök enyhíti az éhségérzetet.

A sütőtök serkenti a máj működését, segít a szív és koszorúér problémák megelőzésében, fogyasztásával csökkenthető a prosztatarák és a szürkületi vakság kialakulásának kockázata.

Márka Nektária

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!