Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A legfontosabbak

A legfontosabbak

Üdvözlöm!

A futócipőjét a ruháját és a kellékeket lecserélheti. A szervezetét csak karbantarthatja, de nem mindegy, hogy mivel!

Horváth Jenő vagyok. 1987 óta foglalkozom ultrafutással. Ez alatt az idő alatt több mint 190,000 kilométert futottam le egészségesen. A mai napig is rendben vagyok, és futok. Ezért szeretnék megosztani veled 4 alapvető terméket, melyek évtizedek óta vannak a  segítségemre!

-Ízületre   Cartila® Gelenk Nahrung  Cukormentes, Laktózmentes, Gluténmentes!  42% kollagénel és 42% zselatinnal a kötőszövetek megerősítésére, és az ízületek megvédésre tervezték 1989-ben!

 

 

 

-Izomra   MagneMusc      A szívizom megvédésére, az izom tápanyagának biztosítására, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál fehérjeszintézishez és a sejtosztódáshoz tervezték 1994-ben!

 

 

 

-Regenerációra   G-ultra Natúr sörélesztő        Rendkívül hatékonyan pótolja még a legnagyobb igénybevétel alatt elvesztett nyomelemeket, és vitaminokat. 16 féle Aminósav tartalma, komplex B-vitaminjai, ásványanyagai, valamint magas fehérje- és vastartalma egy természetes, rendkívül gyorsan felszívódó és beépülő elegyet alkotnak. 1994 óta.

 

 

-Feltöltésre   MaltoVit         Laktóz és Gluténmentes, tiszta, gyors felszívódású szénhidrát! Nincs keverve semmivel, így csak a legfontosabbat adja, az energiát! Talán ezért is olyan hatékony. A Sportkórház kutatólaboratóriumában lett kikeverve több mint egy évtizede, Dr. Györe István és Dr. Bérci István receptúrája alapján, 2006-ban

 

 

 

4x futottam 48 óra alatt 300 kilométer feletti távot. Egy ilyen teljesítményhez nem csak a tökéletes felkészülés a fontos, hanem az is, hogy az irdatlan igénybevételhez szükséges tápanyagokat hiánytalanul tudjuk visszapótolni. Egyrészt a teljesítmény folyamatos leadása, másrészt az egészségünk megtartása miatt. Ez nem csak a szénhidrát feltöltésről szól, hanem ásványi anyagokról, aminosavakról, elektrolitokról vagyis a testünkről, a lényükről, az életünkről. Egyszóval arról, hogy fussunk amennyi jólesik, vagy egy picit többet, de ezt egészségesen tegyük. Egészségesen tegyük úgy, hogy minőségi és mozgással teli öregkort tudjunk megélni.

Telefon:+36307122842
E-mail:org@futashoz.hu

Elérhetõségek