Mizuno EZRUN 2 női neutrális FUTÓCIPŐ j1gf193801

Átlagos értékelés: (1)
Női neutrális belépőszintű futócipő aszfaltra, normál lábboltozatra.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Cipőméret
eu - 39
22.990 Ft 16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -6.000 Ft
Menny.:db
Mizuno EZRUN 2 női neutrális FUTÓCIPŐ  j1gf193801
22.990 Ft 16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -6.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fedezze fel a Mizuno technológiát belépőszintű áron, szakértői szintű teljesítmény mellett. Ez a vadonatúj dizájn rugalmas középrésszel, amely hihetetlen kényelmet és fantasztikus illeszkedést és érzést biztosít - egy páratlan futó élményért.
AIRmesh felső

A Dynamotion Fit felsőrész a lábát légáteresztő kényelemben tartja. A AIRmesh a légáramlás növelésére szolgál, perforációi jobb, egészségesebb környezetet biztosítanak a lábad számára. A Dynamotion Fit egy olyan cipő létrehozásáról szól, amely a lábán keresztül dolgozik a tervezés és az elkészítéshez használt anyagokon keresztül. A Stretch Mesh kiküszöböli a csomókat és húzásokat, amelyek kellemetlenséget okozhatnak, és még a hólyagokat is, különösen a toe-off. Együtt, a Dynamotion Fit funkciói olyan cipőt hoznak létre, amely elhagyja az utat, így a legjobb futó lehet. Ahogy a lábad megfordul, minden lépésnél kanyarodik és nyúlik, a cipő felső mozog veled.
U4icX középhegység

Az U4icX a közepén helyezkedik el. A szuper könnyű vegyület kényelmet és rugalmas párnázottságot biztosít, valamint nagyobb érzékenységet biztosít, és megóvja az ízületeket, amikor kemény, bosszantó felületekre ütközik és elősegíti a sima átmenetet a középen.
X10 Outsole

Az Ezüst egy X10 talppal rendelkezik. A legtartósabb szén-dioxid keverék, amely lehetővé teszi a hosszabb viselést nagy hatású területeken és kiegészíti a sarkantyúk vontatását. A Mizuno integrálja a Smoothride technológiát, hogy minimálisra csökkentsék a láb gyors gyorsulását és lassulását az átmenet során, így a lehető legegyenletesebb utazást lehet elérni. A Smoothride elkezdi a munkát, amikor a lábad megérinti a talajt; rugalmas hornyok díszítik a talpát, hogy előmozdítsák a természetes mozgást a saroktól a lábfejig, és elindítsák a hintaszék mozgását folyékony, gátlástalan lépésekre.

1906-ban, Osakában alapított családi vállalkozás. Prémium kategóriás sportcipők és sportfelszerelések gyártásával foglalkozik, melyek híven tükrözik a Japán csúcstechnológiát. A mai napig a technológiai fejlesztéseket a reklám és marketing elé helyezik. A Mizuno név ezért is lett fogalom a sportban.

Márka Mizuno

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 01. 25.
Szuper cipő, kifogástalan kiszolgálás!

Youtube videók