Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mizuno tavasz - nyár 2019

Mizuno tavasz - nyár 2019

Tekintse meg a 2019 tavaszi - nyári  Mizuno ajánlatunkat!

 

 

 

Mizuno Prodigy 2   neutrális futócipő aszfaltra  (férfi - női )

Gyorsaság, kiváló tompítás, feszes lábtartás

Az U4iC talp által nyújtott csodálatos párnázottság. A Mizuno Intercool tökéletes szellőzést és komfortot biztosít.  Magas szintű kényelem Sokoldalú cipő Súly:  305gr    talplejtés 1,2cm

 

 

 

 

        Mizuno Wave Mujin 5 stabil terepfutó cipő  (férfi - női )

Kiváló csillapítás. Kényelmes és tökéletes tartás a leghosszabb távokon is.

Nagy vonóerőt eredményező talpminta, Michelin gumiból. rendkívül tartós összeállítás. Ez a technológia biztosítja a megfelelő mennyiségű párnázást és stabilitást, amire a szervezetnek szüksége van az optimális működéshez. Ebben a cipőben a hullám ventilátor alakú kialakítása lehetővé teszi, hogy becsapódáskor csökkentse a karos rezgések testre gyakorolt hatását, és biztosítsa az energikus továbbgördülést.

   

 

 

Mizuno Wave Ibuki neutrális terepfutó cipő  (férfi - női )

Teljes talpfelületi védelem, kényelem, csúszásmentesség

Vadonatúj dizájnnal rendelkezik ez a remek ár-érték arányú futócipő. Kiemelkedő a puhasága, mely tökéletes csillapítást jelent a legkeményebb talajon is. Varrásnélküli felsőrésze, mely finoman, de határozottan körülöleli a lábat, gondoskodik a tökéletes kényelemről. X mintázatú talpszerkezete gondoskodik a tapadásról és a megbízható vontatásról.  súly:  325 gr dropp:1,2cm

 

 

 

Mizuno Wave Ultima 11 neutrális futócipő aszfaltra  (férfi - női )

Gyorsaság, kiváló tompítás, aktív gördülékenység

Az U4iC talp által nyújtott csodálatos párnázottság. A Mizuno Intercool tökéletes szellőzést és komfortot biztosít. Magas szintű kényelem. Sokoldalú cipő Súly:  305gr      Talplejtés 1,2cm.  Személyes tapasztalat:   Jól megépített cipő. Rendesen tart és nagyon jól tompít. Bátran lehet benne "teperni", hiszen az alkalmazott technológia minden rezgést eltüntet a cipő talpán. Olyan, mintha szőnyegen futnék. Jól irányítja a lábat a beérkezéstől az elrugaszkodásig. Az egyik kedvencem.

 

 

 

Mizuno Wave Inspire 15 stabil futócipő aszfaltra  (férfi - női )

Stabil futócipő boltozat süllyedésre, a legmagasabb szintű technikai támogatással, mely 15 szezonját éli meg.

Egy stressz mentes, stabil, sima és gyors futócipő. A legmagasabb szintű technikai támogatást. Gördülékeny és sima. Szuper könnyű és gyors, hogy a futás szórakoztató legyen. Megtámogatja a mozgásod, miáltal harmonikusan mozoghatsz. Stabil - alacsony lábboltozatra Súly:  310gr   Dropp: 1.2cm Személyes tapasztalat: Remek tompítás, és hosszboltozati alátámasztás! Ez már a felvételkor is kiderül, hiszen rendkívül jól tart. Ennek a fix, feszes tartásnak köszönhetően, nem engedi kitörni a lábat semerre sem. A beépített technológiák sora jól érezhető futás közben, mert felügyelik és irányítják a láb mozgását.

 

 

Figyelem: Ízületre Gelenk Nahrung! 30 éves német, és 19 éves magyar fogyasztói tapasztalatokkal!

 

Bővebb információért keress minket: +36 20 246 5337

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke