Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

metaXtren

Kifejezetten sportra, nagy teljesítményű sportolóknak kifejlesztett kozmetikumok. A MetaXtren  Blue elsősorban a sportoláskor  elszenvedett apró sérülések, valamint a fáradt izmok gyors regenerálására készült. Egyedi összetétele meglepően gyorsan elvégzi a feladatát. A masszázskrém hatása mind az ultrasportok, mind a rövidebb távú, de nagy gyorsaságot igénylő sportoknál is kiválóan alkalmazható. Egyre több masszőr veszi igénybe a komolyabb húzódások és sérülések hatékony kezelése miatt. Bár aktív hatóanyagai miat nem a legolcsóbb termék, viszont gyors és hatékony használhatósága szinte utolérhetetlen.

A MetaXtren  Green valamennyi bőrfelületi sérülésre alkalmas. Ennél fogva a dörzsölések, vágások, hólyagok, csípések, égési sérülések, horzsolások, zúzódások igen hatékony kezelője. Gyorsítja a hámréteg képződését, és csillapítja a felületi károsodást szenvedett felület fájdalomérzetét. Rendkívüli hatásossága miatt, csak vékonyan kell alkalmazni. Így kis kiszerelése ellenére rendkívül kiadós, és meglepően jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Ez a kis "elsősegélytubus" a legkisebb helyen is elfér és biztonságot ad, ha baj van.

A metaXtren több évtizedes gyakorlati tudás felhasználása, és különböző cégek együttműködésének köszönhetően jött létre. A számos orvos és gyógyszerész a termékparamétereket a cseh gyógyszerkönyv, a GMP, és az állami Kábítószer-ellenőrző intézet iránymutatása alapján állította össze.
 Legfőbb célunk termékeinkkel az irritáció, a bőrkárosodás és izomproblémák megelőzésére, a regeneráció felgyorsítására és az eredeti egészséges állapot helyreállításának támogatására irányul.

Rendezés:
Nézet:
Telefon:+36307122842
E-mail:org@futashoz.hu

Elérhetõségek