Üdvözlünk a Futashoz.hu webáruházban!

inov-8 F-LITE 185 (női) futócipő (fekete-atlantisz)

További képek

inov-8 F-LITE 185 (női) futócipő (fekete-atlantisz)
34 900 Ft

Elérhetőség: Készleten

inov-8 F-LITE 185 (női) futócipő (fekete-atlantisz) utcai futás, terepi futás, crossfit, fitness, szabadidős tevékenységek

* Kötelező kitölteni

34 900 Ft
Leírás

Részletek

Termék paraméterek

Listaár: 34.900 Ft (€120)
Felhasználási terület: utcai futás, terepi futás, crossfit, fitness, szabadidős tevékenységek
Kollekció: női
Első kiadás éve: 2014
Szín: pink-kék
Felső rész anyaga: gyöngyvászon
Talp típusa: F-LITE™
Súly: 185 g/6.5 oz
Sarokemelés (drop): 3 mm
Csillapítás: 1 réteg

Termék ismertető

Tökéletesen illeszkedő és könnyű lábbeli, 3 mm sarokemelésessel. Ideális a természetes futási stílushoz. Talpa biztos tapadást biztosít fitneszedzés vagy futás közben..

One Arrow Midsole
Egy nyíl magasságú sarok a talajjal való érintkezés káros hatásainak csillapítására A középtalp párnázottsága különböző fokozatokra van beállítva, hogy a sarokra ható káros rezgések minél kevésbé károsítsák az csontvázat és ízületeket. Mivel ez a cipő rövidtávú versenycipő kifejezetten könnyű kivitelben, ezért a párnázottsági és csillapító hatása kisebb. Ennek oka a terepen való futáskor a homokos, sóderes vagy füves talaj lényegesen rugalmasabb mint a köves vagy beton talaj. A terepi futáskor pedig az alacsony sarok lényegesen nagyobb stabilitást ad a talajra érkezéskor mint a nagy csillapítású de magas sarok. Ezek alapján a terepi futáskor fontosabb szempont a talajfogás stabilitása mint a rugalmas talajfogás érkezésekor keletkező kisebb mértékű káros rezgések elnyelése.

Women's Kifejezetten nőknek tervezett szűkebb, szorosabb sarokkal és könnyebb továbbfejlesztett kényelemérzetet ad.


Performance
A tökéletes, egészséges fittségről gondoskodik. A minimális elmozdulást segíti elő amikor a láb egyéni formája emelkedik, vagy süllyed. Ideális versenyzéshez és egyéb talajtípuson végzendő összes nem gyalogtúrához, és edzéstípushoz végzendő gyakorlathoz.

STICKY RUBBER Sticky RubberTM Vegyület az alsó talpon - szabadalmaztatott fejlesztés:
A cipő talpa különleges erős de nagyon tapadó gumiréteggel van ellátva, amely egy speciális mászó gumitechnológia kifejlesztésével jött létre. Ez a műanyag optimalizálja a csúszásmentességet nedves körülmények között. Ezt a gumifajtát használják a sziklamászók cipőinek talpánál és orránál, hogy minél határozottabb tapadást biztosítson a sziklákon még vizes nedves időben is. Mindenki próbált már esős időben domboldalon megkapaszkodni akár kövesebb, sziklásabb vagy akár füves felületen. A hagyományos gumiborítású nagy kopásállóságú talpak könnyedén megcsúsznak, míg a Sticky RubberTM anyagú talpak anyaguk és a határozott bordázat eredményeként tökéletesen megtapadnak.

Cipőméretek (női)

Méret (EU)

Méret (UK)

35,5

3

36

3,5

37

4

37,5

4,5

38

5

39

5,5

39,5

6

40

6,5

40,5

7

41,5

7,5

42

8

42,5

8,5

43,5

9

További információk

További információk

Szín Türkiz
Gyártó Inov-8
Brand Logo Nem