Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Edzócipők

Hogyan válaszd ki az ideális edzőcipőt?

edzőcipőManapság, ha az ember edzőcipőt szeretne vásárolni magának, rendkívül gazdag kínálatból válogathat, így nem csoda, ha igazi kihívást jelent a végső döntés meghozatala. Ahhoz, hogy a bőséges termékválasztékból végül a legideálisabb lábbeli kerüljön a kosárba, érdemes néhány tanácsot megfogadni.

A leggyakoribb hiba, amit a vásárlók elkövetnek, az, hogy az utcai cipőjükkel megegyező méretet választanak. Kicsit nagyobbat érdemes ennél vásárolni. A valóban ideális edzőcipőnél körülbelül 1 centi távolság kell, hogy legyen a lábujj és a cipő orra között. Így garantált az, hogy bármilyen mozgást is végezz benne, ne fájduljon meg a lábad.

Fontos, hogy edzőcipőt az egyes mozgásfajtáknak megfelelően válasszanak a vásárlók. A cross-fit edzésekhez ideális olyan lábbelit választani, aminek a sarka kicsit emeltebb, mint a cipő elülső része. Táncos aerobichoz könnyű cipőt válassz, ami úgy simul a lábadra, mint egy zokni. Futáshoz fontos a maximális párnázottság az edzőcipő talpánál, hogy a térd meg legyen kímélve.

Kínálatunkban biztosan megtalálod a választott sportodnak megfelelő edzőcipőt! Ha a vásárlás előtt kérdéseid lennének termékeinkkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezés:
Nézet: