Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

gondoskodik a test melegen- és szárazon tartásáról

Az aláöltözet egyrészt gondoskodik a test melegen tartásáról, másrészt segít az izzadság elvezetésében, hogy ezzel is növelje szárazságérzetünket, komfortunkat.

Akár nadrág alá, akár póló alá kívánunk plusz egy réteget felvenni testhőmérsékletünk megtartásához, ezek a 21. századi technológiával készült, speciálisan sportra fejlesztett termékek tökéletes választást eredményeznek.

Rendezés:
Nézet:

Az aláöltözet egyrészt gondoskodik a test melegen tartásáról, másrészt segít az izzadság elvezetésében, hogy ezzel is növelje szárazságérzetünket, komfortunkat.

Akár nadrág alá, akár póló alá kívánunk plusz egy réteget felvenni testhőmérsékletünk megtartásához, ezek a 21. századi technológiával készült, speciálisan sportra fejlesztett termékek tökéletes választást eredményeznek. Egy kiváló és hasznos téli társ, mely nem csak, mint egy plusz bőr meleget biztosít, hanem egyedi szerkezetével megóv az izzadás kellemetlen velejáróitól is.

Az alkalmazott technológia alkalmas arra, hogy antibakteriális hatásánál fogva egészségben tartsa bőrünket, valamint lehetőség szerint szagmentesítsen.

Akár sportra, akár csak hétköznapokra, az Under Armour, a Mizuno és a Dare 2b aláöltözet ideális viselet a hideg ellen! Az alkalmazott technológia alkalmas arra, hogy antibakteriális hatásánál fogva egészségben tartsa bőrünket, valamint lehetőség szerint szagmentesítsen.

Pl. a Dare 2B aláöltözetek a legnagyobb hidegben vizsgáztak, hiszen a futás, és a kerékpársport mellett, legfőképpen a sízésnél használják nagy megelégedettséggel.

Mindenképpen megfontolandó, hogy hideg időben akár sportoláshoz, bármilyen szabadidő tevékenységhez, vagy egyszerűen csak a civil életben, de a legnagyobb komfortot biztosító aláöltözeteket viseljünk.

Telefon:+36307122842
E-mail:org@futashoz.hu

Elérhetõségek