Üdvözlünk a Futashoz.hu webáruházban!

Cartila

Lista Rács

Csökkenő irány beállítása

3 Termék

 1. Cartila® Gelenk Nahrung
  11 990 Ft

  Cukormentes készítmény !  20 éves fogyasztói tapasztalatokkal! Alkalmazási területe a fokozott fizikai igénybevétellel járó sport és fizikai munka, illetve az idősebb kori panaszok enyhítésére. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

   Mellékhatásként a magas kollagéntartalomnak köszönhetően haj, és körömerősödés jelentkezhet, illetve feszesebbé vállhat a bőr.

  További információk
 2. Cartila Balsam regeneráló és bemelegítő gél TF28022-01
  2 050 Ft

  Cartila Balsam  

  Ízületek és izmok  regenerálására, bemelegítésére és vérellátásának fokozására ajánljuk ezt a kiváló zsírmentes gyógynövény krémet, mely a nagy múltú ízületi tápszereket gyártó német Pro Vista AG kutató-fejlesztési laboratóriumában lett kikísérletezve. A hűvös időszakban kiváltképp hasznos!

  További információk
 3. Cartila ® Elixír Kollagénes ital
  9 490 Ft

  Ízületi problémák megelőzésére, sportolóknak, erős fizikai igénybevételre és a fiatalság megőrzéséhez ajánljuk ezt a kollagénes regeneráló italt, kiemelt folsav tartalommal! A folsav mely a sejtek osztódása szempontjából nélkülözhetetlen, hozzájárul a fehérvérsejtek a vörös vérlemezkék és a vörösvérsejtek képzéséhez, mely által fokozódik a regeneráció. A kollagén sejtmegújító hatásának köszönhetően nem csak az ízületek részesülnek megfelelő ellátásban, de megerősödhet a köröm, a haj és feszessé válhat a bőr is. Támogassa az ízületek, a csontokat, az izmokat és a kollagénképződést a Cartila® Elixír termékekkel. További információk

Lista Rács

Csökkenő irány beállítása

3 Termék