Üdvözlünk a Futashoz.hu webáruházban!

Biyo-Product

Biyo-Product

Lista Rács

Csökkenő irány beállítása

3 Termék

 1. Maltovit
  5 550 Ft

  Az igazi üzemanyag, szénhidrátraktárjaid feltöltésére, mely a pekingi olimpián sikerrel vizsgázott!

  Sportoláshoz, kiránduláshoz, szabadidős tevékenységhez, katonáknak, tűzoltóknak és minden olyan felhasználónak, akinek gyors, és folyadékkal bevitt tökéletes felszívódású energiapotlásra van szüksége!

  Dr. Györe István az Országos Sportegészségügyi Intézet Kutató Osztálya főorvosának és dr. Bérci István biológus kutatási és fejlesztési eredménye, egy energia- kiegészítő-italpor.

  További információk
 2. MagneMusc
  1 790 Ft

  Jelenleg nem kapható!   Várható érkezés október vége.

  Új kiszerlésben a régi, megbízható minőség!

  Készítmény intenzív izommunka esetén (ultrasportok, futás, foci, kézilabda, kosárlabda, ironman, triatlon kerékpár, úszás, kajak-kenu, testépítés) biztosítja a magnézium hiány kellemetlen mellékhatásainak elkerülését. Almasav tartalma miatt segit közömbösítenia hugysavat a szervezetben, ezáltal hozzájárulhat az ízületek egészséges működéséhez, valamint a köszvény megszüntetéséhez.

  Személyes tapasztalat: 4x futottam 48 óra alatt 300 km felett, de sem ezeken a versenyeken, sem 1997 óta, mióta a terméket fogyasztom sem görcsöm, sem izomproblémám nem volt. Még hasonló készítmény sincs a piacon. (Horváth Jenő)

  További információk
 3. Kalcium, Magnezium, Cink Biyo_5
  1 590 Ft

  Jelenleg nem kapható!   Várható érkezés szeptember 20.

  A kalcium, a magnézium és a cink az emberi szervezt egészséges működéséhez szükséges ásványi anyagok.Különös a sportoláskor fellépő fokozott ásványi vanyag vesztés pótlására! A KalciVit ezeket az anyagokat tartalmazza.

  További információk

Lista Rács

Csökkenő irány beállítása

3 Termék