Üdvözlünk a Futashoz.hu webáruházban!

MagneMusc

További képek

MagneMusc
1 300 Ft

Elérhetőség: Készleten

Készítmény intenzív izommunka esetén biztosítja a magnézium hiány kellemetlen mellékhatásainak elkerülését. Almasav tartalma miatt segit közömbösítenia hugysavat a szervezetben, ezáltal hozzájárulhat az ízületek egészséges működéséhez, valamint a köszvény megszüntetéséhez.

Leírás

Részletek

MAGNEMUSC

 •   A Készítmény IGEN ERŐS izommunka esetén biztosítja a magnézium hiány kellemetlen mellékhatásainak elkerülését.
 •   Almasav tartalma miatt segít közömbösíteni a húgysavat a szervezetben, ezáltal hozzájárulhat az ízületek egészséges működéséhez, valamint a köszvény megszüntetéséhez.
 •   A készítményben levő almasav a magnéziummal együtt egy magnézium-malát nevű vegyületet alkot, mely a magnézium bevitelének egyik legjobb formája. Könnyen felszívódik, és mivel az almasav a szervezet központi energiatermelő folyamatának, a Szent-Györgyi-Krebs ciklusnak központi szubsztrátja, szervezetünk energia ellátását is jelentősen javítja.
 •   A készítményben levő B2 és B6-vitaminok az izomrostok összehúzódásához feltétlenül szükségesek.
 •   A készítmény szedése jelentősen javítja a sportolók izommunkáját, csökkenti az edzések és versenyek utáni izomlázat és izomfáradtságot.
 •   A MagneMusc-hoz hasonló hatékonyságú és komplexitású magnézium készítmény, még gyógyszerek között sincs a magyar piacon.
 •   A készítményt az EMU (korábban Unixsport) ultrafutói 1997-óta fogyasztják
 •   Az EMU 6 day race World Trophy hivatalos magnéziumja 2011 óta

Tartalom: 60 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 60,0 g.

Javasolt napi adag: 3 x 1 tabletta étkezések előtt. Illetve sportolás közben

Ára: 1 300.- / doboz

Az intenzív izommunka (sportolás, testépítés, kemény fizikai munka) jelentős energiafelhasználással jár. Szervezetünkben az energiatermeléshez szükséges enzimek aktiválásához jelentős mennyiségű magnéziumra is szükség van. Magnéziumot szervezetünk nem képes előállítani, szükséges mennyiségét a táplálkozással kell biztosítani. Nem megfelelő táplálkozás mellett végzett erős izommunka esetén magnézium hiány alakulhat ki, mely kellemetlen mellékhatásokkal (izomgörcs, izomláz, izomfáradtság) jár

Nagyon jó hatású a fibromyalgia (spontán lábikra görcs) kezelésében, mely jellemzően 40 éven felüli nők kellemetlen betegsége.

__________________________________________
Mihez szükséges a magnézium?

 • ·         Idegek és izmok működése
 • ·         Fehérje-, zsír-, szénhidrát anyagcsere
 • ·         Szív- és érrendszer működése
 • ·         Csontok felépítése

A hiány és többlet hatása

Hiányállapotok:
Magnézium csökkent bevitele mellett fokozott fáradékonyság, idegrendszeri problémák és anyagcsere-zavarok léphetnek fel, esetleg a vérkeringés is romolhat. Személyiségváltozás, izomgörcsök, anorexia, hányinger egyaránt szerepelhet a tünetek között.
Túladagolás:
A magnézium-bevitel kismértékű növekedése általában semmilyen problémát nem okoz, azonban túlzottan magas magnézium-bevitel mellett fokozódik a foszforürítés is.

Gyártó: Biyo-Product Kft. (Magyar)

Forgalmazó: Futáshoz.hu Bt.

További információk

További információk

Gyártó Biyo-Product
Íz Íztelen
Brand Logo Nem elérhető