Üdvözlünk a Futashoz.hu webáruházban!

MagneMusc Biyo_3

További képek

MagneMusc Biyo_3
1 890 Ft

Elérhetőség: Készleten

Új kiszerlésben a régi, megbízható minőség!


Készítmény intenzív izommunka (ultrasportok, futás, foci, kézilabda, kosárlabda, ironman, triatlon kerékpár, úszás, kajak-kenu, testépítés) valamint krónikus magnéziumhiány esetén biztosítja a magnézium hiány kellemetlen mellékhatásainak elkerülését. Almasav tartalma miatt segit közömbösítenia hugysavat a szervezetben, ezáltal hozzájárulhat az ízületek tisztaságához és működéséhez.


Személyes tapasztalat: 4x futottam 48 óra alatt 300 km felett, de sem ezeken a versenyeken, sem 1997 óta, mióta a terméket fogyasztom sem görcsöm, sem izomproblémám nem volt. Még hasonló készítménnyel sem találkoztam ez idő alatt (Horváth Jenő)

Leírás

Részletek

MAGNEMUSC  G- ultra pack  (ultrasportok, futás, foci, kézilabda, kosárlabda, ironman, triatlon kerékpár, úszás, kajak-kenu, testépítés, nehézatlétika, kemény fizikai munka)

Az EMU 6 Napos Ultramarathon World Trophy magnéziuma 2011 óta!

magnézium szerepe:   izmok működése, idegrendszer, cukor-, zsír-, fehérje-anyagcsere

Mihez szükséges a magnézium?

 • Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
 • Hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához
 • Hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
 • Hozzájárul a normál izomműködéshez
 • Részt vesz a normál csontozat fenntartásában
 • Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
 • Szerepet játszik a sejtosztódásban

Az intenzív izommunka jelentős energiafelhasználással jár. Szervezetünkben az energiatermeléshez szükséges enzimek aktiválásához jelentős mennyiségű magnéziumra is szükség van. Magnéziumot szervezetünk nem képes előállítani, szükséges mennyiségét a táplálkozással kell biztosítani. Nem megfelelő táplálkozás mellett végzett erős izommunka esetén magnézium hiány alakulhat ki, mely kellemetlen mellékhatásokkal (izomgörcs, izomláz, izomfáradtság) jár

Nagyon jó hatású a fibromyalgia (spontán lábikra görcs) kezelésében, mely jellemzően 40 éven felüli nők kellemetlen betegsége.

 •   A Készítmény IGEN ERŐS izommunka esetén biztosítja a magnézium hiány kellemetlen mellékhatásainak elkerülését.
 •   Almasav tartalma miatt segít közömbösíteni a húgysavat a szervezetben, ezáltal hozzájárulhat az ízületek egészséges működéséhez, valamint a köszvény megszüntetéséhez.
 •   A készítményben levő almasav a magnéziummal együtt egy magnézium-malát nevű vegyületet alkot, mely a magnézium bevitelének egyik legjobb formája.
 • Könnyen felszívódik, és mivel az almasav a szervezet központi energiatermelő folyamatának, a Szent-Györgyi-Krebs ciklusnak központi szubsztrátja, szervezetünk energia ellátását is jelentősen javítja.
 •   A készítményben levő B2 és B6-vitaminok az izomrostok összehúzódásához feltétlenül szükségesek.
 •   A készítmény szedése jelentősen javítja a sportolók izommunkáját, csökkenti az edzések és versenyek utáni izomlázat és izomfáradtságot.
 •   Az EMU 6 napos ultrafutó World Trophy hivatalos magnéziumja 2011 óta ( itt a futók 6 nap alatt 600 -1000 kilométer között teljesítenek

Hiányállapotok:
Magnézium csökkent bevitele mellett fokozott fáradékonyság, idegrendszeri problémák és anyagcsere-zavarok léphetnek fel, esetleg a vérkeringés is romolhat. Személyiségváltozás, izomgörcsök, anorexia, hányinger egyaránt szerepelhet a tünetek között.

Túladagolás:
A magnézium-bevitel kismértékű növekedése általában semmilyen problémát nem okoz, azonban túlzottan magas magnézium-bevitel mellett fokozódik a foszforürítés is.

Tartalom: 60 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 60,0 g.

Javasolt napi adag általánosságban: 3 x 1 tabletta étkezések előtt.

SporT:  Sportolás előtt 1/2 órával 1db, majd 2-3 óránként 1db (ultráknál)

Ára: 1 890.- / doboz

________________________________________

Forgalmazó: Futáshoz.hu Bt.                     Viszonteladók jelentkezését az alábbi telefonon várjuk (20 246 5337)

További információk

További információk

Gyártó Biyo-Product
Íz Citrom
Brand Logo Nem